Povezane vesti
Da li Austrija vraća migrante u Srbiju?
Vesti online 25.01.2020
Bivši austrijski ministar tvrdi da postoji ugovor prema kojem se odbijeni tražioci azila vraćaju u Srbiju iako su tuda samo prošli. Srpska vlast ignoriše upite na tu temu, ali je Dojče vele došao do nekih odgovora u Beču. – Tokom moje ministarske… »
DW: Da li Austrija vraća migrante u Srbiju?
N1 Info 25.01.2020
Bivši austrijski ministar tvrdi da postoji ugovor prema kojem se odbijeni tražioci azila vraćaju u Srbiju iako su tuda samo prošli. Srpska vlast ignoriše upite na tu temu, ali je DW, kako prenosi, došao do nekih odgovora u Beču. "Tokom moje ministarske… »
Šokantna informacija iz beča: Austrija vraća migrante u Srbiju!? Vlast u Beogradu krije sporazum?
Pravda 25.01.2020
Bivši austrijski ministar tvrdi da postoji ugovor prema kojem se odbijeni tražioci azila vraćaju u Srbiju iako su tuda samo prošli. “Tokom moje ministarske odgovornosti došlo je i do ugovora sa Srbijom, gde ljude koji su u Austriji dobili negativan… »
Vesti dana »
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 29 minutajoš 21 povezana
Nastavljena potraga za pilotom iz oborenog američkog aviona, Iran nudi nagradu za njegovo hvatanje od 66.000 dolara
N1 Info pre 34 minutajoš 20 povezanih
AMSS: Na putevima u Srbiji nema zadržavanja, oprez zbog magle i odrona
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
Jedna osoba poginula, 47 povređenih pred fudbalsku utakmicu u Limi, istraga o incidentu u toku
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih