Повезане вести

Јавио му се покојни деда у сну...Младић својом изјавом шокирао црногорске полицајце!

Јавио му се покојни деда у сну...Младић својом изјавом шокирао црногорске полицајце!

Ало 25.01.2020
Црногорац чији идентитет још није откривен, написао је врло занимљив полицијски извештај. Наиме извештај је морао да напише јер је осликао мурал на трафо-станици преко пута његове куће. Ово је најзанимљивији део из извештаја… »
Званична изјава младића шокирала милову полицију: "Покојни ђед ми се јавио у сну и тражио да спрејом нацртам српску тробојку"!…

Званична изјава младића шокирала милову полицију: "Покојни ђед ми се јавио у сну и тражио да спрејом нацртам српску тробојку"!…

Правда 25.01.2020
Вукадиновић Дарко, након што је одлучио да офарба-ослика тробојку на трафо-станици поред своје куће, приведен је у полицијску станицу како би дао изјаву о свом поступку. Вукадиновић је, овим поводом, дао изјаву полицији: “Ја сам… »
Приведен због цртања тробојке изјавио: Синоћ сам сањао дједа који се борио за ову земљу

Приведен због цртања тробојке изјавио: Синоћ сам сањао дједа који се борио за ову земљу

Спутник 25.01.2020
Данило Вукадиновић из Подгорице, након што је одлучио да ослика тробојку на трафо-станици поред своје куће, приведен је у црногорску полицијску станицу како би дао изјаву о свом поступку. Вукадиновић је, овим поводом, дао изјаву… »
Покојни деда ми се јавио у сну и пожелео да нацртам тробојку! Младић својом изјавом шокирао црногорске полицајце!

Покојни деда ми се јавио у сну и пожелео да нацртам тробојку! Младић својом изјавом шокирао црногорске полицајце!

Курир 25.01.2020
Црногорац чији идентитет још није откривен, написао је врло занимљив полицијски извештај. Наиме извештај је морао да напише јер је осликао мурал на трафо-станици преко пута његове куће. Преносимо вам најзанимљивији део из… »
“Покојни деда ми се јавио у сну и тражио да спрејом нацртам српску тробојку”: Званична изјава младића шокирала монтенегринску…

“Покојни деда ми се јавио у сну и тражио да спрејом нацртам српску тробојку”: Званична изјава младића шокирала монтенегринску…

Вечерње новости 25.01.2020
Црногорац чији идентитет још није откривен, написао је врло занимљив полицијски извештај. Црногорац чији идентитет још није откривен, написао је врло занимљив полицијски извештај. Он је имао проблем јер је осликао мурал на… »

Вести дана »