Povezane vesti

Jedna osoba poginula u sudaru na Dorćolu

Politika 25.01.2020
Jedna osoba poginula je danas u sudaru putničkog i teretnog vozila u Dunavskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo oko 15.35, a uviđaj je još u toku. Zbog nesreće je u tom delu grada… »

Jedna osoba poginula u sudaru na Dorćolu

Radio 021 25.01.2020
U saobraćajnoj nesreći na Dorćolu danas je poginula jedna osoba na licu mesta, potvrđeno je Radio televiziji Srbije u policiji. Nesreća se dogodila u 15.35 sati u Dunavskoj ulici, kada su se sudarili putničko i teretno vozilo. Saobraćaj u Dunavskoj… »

Sudar kamiona i automobila na Dorćolu, jedna osoba poginula

B92 25.01.2020
Jedna osoba poginula je danas u sudaru putničkog i teretnog vozila u Dunavskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo oko 15.35, a uvidjaj je još u toku. Zbog nesreće je u tom delu grada… »

Jedna osoba poginula u sudaru na Dorćolu

RTS 25.01.2020
Jedna osoba je poginula na licu mesta u saobraćajnoj nesreći na Dorćolu, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Nesreća se dogodila u 15.35 u Dunavskoj ulici u Beogradu, kada su se sudarili putničko i teretno vozilo. Jedna osoba je stradala na licu mesta… »

Vozač poginuo u sudaru na Dorćolu, pre nesreće mu pozlilo pa se zakucao u kamion

RTV 25.01.2020
BEOGRAD - Jedna osoba poginula je danas u sudaru putničkog i teretnog vozila u Dunavskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo oko 15.35, a uviđaj je još u toku. Kako Večernje novosti… »

Vozaču pozlilo i zakucao se u kamion: Novi detalji tragedije u Dunavskoj i slike sa mesta nesreće (foto/video)

Večernje novosti 25.01.2020
Kako nezvanično saznajemo vozaču automobila koji je poginuo je pozlilo pre sudara. Jedan muškarac je stradao u sudaru automobila i kamiona u centru Beograda u Donavskoj ulici oko 15:30 časova. Kako nezvanično saznajemo vozaču automobila koji je… »

Teška nesreća u Beogradu: Vozaču pozlilo pa se zakucao u kamion i poginuo!

Kurir 25.01.2020
Jedna osoba poginula je na licu mesta u Dunavskoj ulici kad je došlo do sudara putničkog i teretnog vozila oko 15. 30 sati, potvrdili su u MUP. Do sudara je došlo kod Garaže gradskog saobraćajnog preduzeća, a sudar je bio izuztetno snažan jer je… »

Jeziv sudar na dorćolu: Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i automobila

Mondo 25.01.2020
Jedna osoba poginula je danas u sudaru putničkog i teretnog vozila u Dunavskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol. Jedna osoba poginula je danas u sudaru putničkog i teretnog vozila u Dunavskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol. Kako je rečeno… »

Saobraćajna nesreća na Dorćolu, jedna osoba poginula

N1 Info 25.01.2020
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na Dorćolu, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Nesreća se dogodila u 15.35 u Dunavskoj ulici u Beogradu. Jedna osoba je stradala na licu mesta. Uviđaj je u toku, a saobraćaj u Dunavskoj ulici je obustavljen.… »

Sudar kamiona i automobila u Dunavskoj: Muškarac poginuo na licu mesta, saobraćaj obustavljen (foto)

Blic 25.01.2020
Jedna osoba poginula je na licu mesta u Dunavskoj ulici kad je došlo do sudara putničkog i teretnog vozila oko 15. 30 sati, potvrdili su u MUP-u za "Blic" . Ekipa Hitne pomoći i dalje je na licu mesta, a saobraćaj u tom delu grada je obustavljen. Kako… »

Težak udes u Dunavskoj: Jedna osoba poginula u sudaru

Večernje novosti 25.01.2020
Do udesa je došlo kada su se sudarili putničko i teretno vozilo. Jedna osoba je poginula danas u saobraćajnoj nesreći u Beogradu u Dunavskoj ulici kod broja 64. Do udesa je došlo kada su se sudarili putničko i teretno vozilo. Policija je primila… »

Vesti dana »