Повезане вести
Полиција ноц́ас дошла по Марка Милачиц́а!
Ало 26.01.2020
Нису рекли ни зашто су дошли. Председник "Праве Црне Горе" Марко Милачиц́ објавио је да је током ноц́и у његову куц́у дошла интервентна полиција и дестак полицајаца у цивилу. "Ово је диктатура, док се налазим ван земље породицу… »
Тунишани покушали да илегално уђу у Мађарску! Кад су прешли граничну линију уследила је потера
Ало 26.01.2020
Хаос на граници са Румунијом. Двојица Тунишана ухапшена су приликом покушаја илегалног преласка границе из Румуније у Мађарску, а погранична полиција морала је да испали два хица упозорења, наводи се у саопштењу које је данас… »
Полиција ноћас дошла по Марка Милачића, он из Београда поручио: Видимо се брзо, очи у очи
Вечерње новости 26.01.2020
Милачић је навео да се налази у Београду због скупа подршке народу Црне Горе у одбрани светиња. Председник опозиционе црногорске Праве Црне Горе Марко Милачић објавио је да је током протекле ноћи у његову кућу у Подгорици дошла… »
Црногорска полиција дошла по Марка Милачића, а он у Београду
Политика 26.01.2020
Председник опозиционе црногорске Праве Црне Горе Марко Милачић објавио је да је током протекле ноћи у његову кућу у Подгорици дошла интервентна полиција и десетак полицајаца у цивилу. „Док се налазим ван земље, породицу ми је у… »
Полиција синоћ дошла по марка милачића, он био у Београду: У кућу му дошла интервентна и 10 полицајаца у цивилу
Курир 26.01.2020
Председник опозиционе црногорске Праве Црне Горе Марко Милачичх објавио је да је током протекле ноћи у његову кућу у Подгорици дошла интервентна полиција и десетак полицајаца у цивилу. "Док се налазим ван земље, породицу ми је… »
Полиција усред ноћи дошла по Марка Милачића
Спутник 26.01.2020
Председник Праве Црне Горе Марко Милачић објавио је да је током ноћи у његову кућу дошла интервентна полиција, као и десетак полицајаца у цивилу. „Ово је диктатура, док се налазим ван земље породицу ми је у току ноћи посетила… »
Вести дана »

Естонски министар одбране: НАТО је спреман да употреби силу ако буде потребно
РТВ пре 26 минутајош 3 повезане

Крвопролиће не престаје: Израел наставља нападе на Газу: Погинуло најмање 60 Палестинаца
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане