Povezane vesti
Policija noćas došla po Marka Milačića!
Alo 26.01.2020
Nisu rekli ni zašto su došli. Predsednik "Prave Crne Gore" Marko Milačić objavio je da je tokom noći u njegovu kuću došla interventna policija i destak policajaca u civilu. "Ovo je diktatura, dok se nalazim van zemlje porodicu mi je u toku… »
Tunišani pokušali da ilegalno uđu u Mađarsku! Kad su prešli graničnu liniju usledila je potera
Alo 26.01.2020
Haos na granici sa Rumunijom. Dvojica Tunišana uhapšena su prilikom pokušaja ilegalnog prelaska granice iz Rumunije u Mađarsku, a pogranična policija morala je da ispali dva hica upozorenja, navodi se u saopštenju koje je danas izdala Teritorijalna… »
Policija noćas došla po Marka Milačića, on iz Beograda poručio: Vidimo se brzo, oči u oči
Večernje novosti 26.01.2020
Milačić je naveo da se nalazi u Beogradu zbog skupa podrške narodu Crne Gore u odbrani svetinja. Predsednik opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je tokom protekle noći u njegovu kuću u Podgorici došla interventna… »
Crnogorska policija došla po Marka Milačića, a on u Beogradu
Politika 26.01.2020
Predsednik opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je tokom protekle noći u njegovu kuću u Podgorici došla interventna policija i desetak policajaca u civilu. „Dok se nalazim van zemlje, porodicu mi je u toku noći… »
Policija sinoć došla po marka milačića, on bio u Beogradu: U kuću mu došla interventna i 10 policajaca u civilu
Kurir 26.01.2020
Predsednik opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačičh objavio je da je tokom protekle noći u njegovu kuću u Podgorici došla interventna policija i desetak policajaca u civilu. "Dok se nalazim van zemlje, porodicu mi je u toku noći posetilo… »
Policija usred noći došla po Marka Milačića
Sputnik 26.01.2020
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je tokom noći u njegovu kuću došla interventna policija, kao i desetak policajaca u civilu. „Ovo je diktatura, dok se nalazim van zemlje porodicu mi je u toku noći posetila interventna… »
Vesti dana »
Komesarka za proširenje EU: Bićemo spremni da otvorimo dva klastera sa Ukrajinom u prvoj polovini godine
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana