Povezane vesti
Raonić želi da zaustavi Đokovića na putu ka novoj tituli u Melburnu: Znam šta treba da radim
Večernje novosti 26.01.2020
Osećam se spremno i sveže, jer je početak sezone. Mislim da se dobro krećem i da koristim svaku priliku da budem agresivan - poručio je Miloš. MILOŠ Raonić je nadigrao Hrvata Marina Čilića (3:0 - 6:4, 6:3, 7:5) i za ulazak u polufinale boriće… »
Raonić: Novak i ja smo potpuno različiti
N1 Info 26.01.2020
Kanadski teniser Miloš Raonić svestan je da ga očekuje težak meč protiv Novaka Đokovića u borbi za polufinale Australijan Opena. Raonić se plasirao u četvrtfinale turnira u Melburnu peti put u karijeri i to pošto je savladao Marina Čilića sa… »
Đoković: Miloše, spreman sam za tvoje strele! Raonić: Potrudiću se da ne stigne Rafu i Rodžera!
Hot sport 26.01.2020
U četvrtfinalu Australijan opena čeka nas srpsko-crnogorski derbi u kom će rekete ukrstiti Novak Đoković i Miloš Raonić. Ruku na srce Podgoričanin igra pod zastavom Crne Gore, ali nema sumnje da ćemo u utorak gledati pravi spektakl. Miloš… »
Miloše, spreman sam za tvoje projektile: Novak poslao poruku Raoniću pred četvrtfinale
Telegraf 26.01.2020
Moraće Nole dosta da se potrudi kako bi ukrotio servis Raonića. Novak Đoković pobedio je Dijega Švarcmana u osmini finala Australijan Opena, pa će mu naredna prepreka na putu do osme titule biti Miloš Raonić. Bio je sjajan Švarcman tokom ovog… »
Raonića pitali hoće li Nole prestići Rodžera po Gren slemovima, usledio je neočekivani odgovor!
Telegraf 26.01.2020
Veruje u sebe Raonić. Posle pobede nad Marinom Čilićem, Miloš Raonić se suočio sa zanimljivim pitanjem. Novinari su ga na konferenciji pitali da li će Novak Đoković prevazići Rodžera i Rafu kao rekorder po Gren slemovima, što je delovalo… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana