Povezane vesti
Balašević pred 6.000 raspevanih fanova u Kragujevcu: Pitali su me hoću li moći da izdržim večeras tri sata, a ja sam rekao da…
Blic 26.01.2020
Aplauzi su Đorđa Balaševića u subotu uveče dozvali na binu u "SBB hali Jezero", na rasprodatom koncertu pred rekordnih 6.000 posetilaca, a još jači su ga i ispratili iz Kragujevca. Panonski mornar je nezaboravnu muzičku plovidbu u Šumadiji započeo uz… »
Panonski mornar plovio Šumadijom
Danas 26.01.2020
Aplauzi su Đorđa Balaševića dozvali na binu u krcatoj hali Jezero, a još jači su ga i ispratili iz Kragujevca. Panonski mornar je muzičku plovidbu Šumadijom započeo uz „Slovensku“, a završio sa „Odlazi cirkus“, dok se u međuvremenu promenilo još oko… »
Vesti dana »
SZO: Evropu bi mogle da očekuju još smrtonosnije nedelje tokom novog toplotnog talasa
RTV pre 15 minutajoš 26 povezanih
Svetsko prvenstvo uživo: Zašto fudbaleri prave rupe na kopačkama? Belgijanci prozivaju Trampa kako stignu
Nova pre 25 minutajoš 98 povezanih
Na dnevnom redu objedinjena rasprava o 18 tačaka, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 25 minutajoš 18 povezanih
Krvava noć u Krnjači: Muškarac (65) uboden nožem u stomak, u kritičnom je stanju
Kurir pre 3 satajoš 20 povezanih