Povezane vesti
Uplašila se da se ne zapale, pa gasila požar! Karleuša ispričala kako je Cecu i Viki polila vodom
Telegraf 26.01.2020
Da li ti znaš kad sam ja kuvala kotlić devedeset neke, da se Jelena uplašila da se ne zpalim i da je uzela crevo da gasi požar. Gost mi je bila Ceca! - rekla je Viki. U emisiji "Zvezde Granda" pevačica Jelena Karleuša otkrila je da je devedesetih živela… »
Uzela crevo i polila ih preko zida: Karleuša otkrila kako je spasla Viki i Cecu devedesetih! Tad su bile komšinice!
Kurir 26.01.2020
Jelena Karleuša ispričala je pred svima anegdotu koja se desila devedesetih kada je živela preko puta Viki Miljković. Ona je pomenula da je preko dvorišnog zida isprskala komšinicu i njenu kumu pevačicu Cecu Ražnatović. "Ja sam godinama živela preko puta… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskom kompleksu u Novom Pazaru stavljen pod kontrolu (VIDEO)
RTV pre 36 minutajoš 52 povezane
Putevi Srbije: Vozite oprezno zbog ledene kiše, poledice i jakog vetra
Niške vesti pre 25 minutajoš 30 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Serbian News Media pre 11 minutajoš 14 povezanih