Povezane vesti
"Upravo sam izgubio svog košarkaškog oca": Oglasio se Bogdanović, ali i Luka Dončić
Večernje novosti 26.01.2020
Povodom tragične pogibije legendarnog američkog Kobi Brajanta oglasio se i košarkaš Luka Dončić. Povodom tragične pogibije legendarnog američkog Kobi Brajanta oglasio se i košarkaš Luka Dončić. On je na svom Instagram profilu objavio… »
"Izgubio sam svog košarkaškog oca": Bogdanović se oprostio od Kobija: "Tužno i tragično!"
Sportal blic 26.01.2020
Izjave saučešća stižu sa svih strana. Niko i dalje ne može da veruje da je Kobi Brajant jedan od najboljih košarkaša svih vremena poginuo. Pored Kobija, poginulo je još četvoro ljudi, a među njima je i Kobijeva ćerka. Tuga je preplavila svet, a… »
„To ne može da bude istina” Luka Dončić u šoku posle pogibije jednog od najboljih ikada /foto/
Sportal blic 26.01.2020
Svet se ove nedelje, 26. januara, susreo sa tragičnom vešću. Kobi Brajant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, tragično je nastradao posle pada helikoptera. Niko i dalje ne može da veruje šta se dogodilo. Svi se i dalje nadaju da je to… »
Vesti dana »
Univerzitet umetnosti u Beogradu pokrenuo međunarodnu peticiju: Širite vesti o studentskim blokadama i podržite ih
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 21 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 57 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana