Povezane vesti
Šta se dešava kad suviše ostarimo da bismo bili „od koristi“ - život u zlatnom dobu
Južne vesti 27.01.2020
Getty Images „Redovno sam ubijao starice. Umirale su sve, tamo kraj velike reke. Obično nisam čekao da skroz umru da bih ih zakopao. Žene su me se plašile." Nije ni čudo. Ovo je ispovest čoveka iz Ačea, starosedelačkog plemena iz istočnog Paragvaja, kako… »
Šta se dešava kad suviše ostarimo da bismo bili „od koristi“?
Danas 27.01.2020
„Redovno sam ubijao starice. Umirale su sve, tamo kraj velike reke. Obično nisam čekao da skroz umru da bih ih zakopao. Žene su me se plašile.“ Nije ni čudo. Ovo je ispovest čoveka iz Ačea, starosedelačkog plemena iz istočnog Paragvaja, kako ju je on… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 11 satijoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 8 satijoš 1 povezana