Povezane vesti
"Jedva je razvalio vrata i izvukao me": Ispovest muškarca na čiji je automobil pala bukva i ubila mu komšiju
Blic 27.01.2020
Da smo dve sekunde bili brži ili sporiji ostali bi živi i zdravi, ali sve se namestilo kako ne treba. Zla sudbina je precizno, da preciznije ne može biti, tempirala da se drvo obruši na put baš u trenutku kada smo mi prolazili i ubije mog prijatelja. Ovo… »
Nesvakidašnja tragedija na seoskom putu: Meštanin sekao bukvu, drvo palo na golf i ubilo komšiju koji je prolazio putem!
Kurir 27.01.2020
Meštani koji su ubrzo dotrčali na lice mesta i pokušali da pomognu ljudima priklještenim u smrksanom vozilu nisu uspeli da spasu Ž. D. dok su R. B. izvuli iz vozila. PRIJEPOLJE - Ž. D. (50) meštanin sela Brajkovci kod Prijepolja stradao je danas popodne… »
Nesreća kod Prijepolja: Meštanin sekao bukvu, a ona pala na put i ubila mu komšiju
Blic 26.01.2020
Ž.D. (50) iz Brajkovaca kod Prijepolja poginuo je danas popodne na putu kroz svoje selo kada je na automobil u kome se nalazio sa svojim komšijom R.B. (56) pala bukva koju je posekao jedan meštanin. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, Ž.D. i R.B. su… »
Vesti dana »

Đorđe je sedeo u dvorištu kad je video da kulja dim: Seo na motor i za tili čas bio u borbi sa vatrenom stihijom: Po boji dima, znao sam šta je (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Grupa studenata u blokadi ušla na Filozofski, ispred zgrade stigla policija
Sputnik pre 12 minutajoš 58 povezanih

Pafos - Crvena zvezda uživo: Ovo je 11 crveno-belih za Ligu šampiona!
Mondo pre 46 minutajoš 21 povezana

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 8 satijoš 32 povezane

Zelenski: Nova pravila za prelazak granice za muškarce od 18-22 godine
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane