Povezane vesti

"Jedva je razvalio vrata i izvukao me": Ispovest muškarca na čiji je automobil pala bukva i ubila mu komšiju

"Jedva je razvalio vrata i izvukao me": Ispovest muškarca na čiji je automobil pala bukva i ubila mu komšiju

Blic 27.01.2020
Da smo dve sekunde bili brži ili sporiji ostali bi živi i zdravi, ali sve se namestilo kako ne treba. Zla sudbina je precizno, da preciznije ne može biti, tempirala da se drvo obruši na put baš u trenutku kada smo mi prolazili i ubije mog prijatelja… »
Nesvakidašnja tragedija na seoskom putu: Meštanin sekao bukvu, drvo palo na golf i ubilo komšiju koji je prolazio putem!

Nesvakidašnja tragedija na seoskom putu: Meštanin sekao bukvu, drvo palo na golf i ubilo komšiju koji je prolazio putem!

Kurir 27.01.2020
Meštani koji su ubrzo dotrčali na lice mesta i pokušali da pomognu ljudima priklještenim u smrksanom vozilu nisu uspeli da spasu Ž. D. dok su R. B. izvuli iz vozila. PRIJEPOLJE - Ž. D. (50) meštanin sela Brajkovci kod Prijepolja stradao je danas… »
Nesreća kod Prijepolja: Meštanin sekao bukvu, a ona pala na put i ubila mu komšiju

Nesreća kod Prijepolja: Meštanin sekao bukvu, a ona pala na put i ubila mu komšiju

Blic 26.01.2020
Ž.D. (50) iz Brajkovaca kod Prijepolja poginuo je danas popodne na putu kroz svoje selo kada je na automobil u kome se nalazio sa svojim komšijom R.B. (56) pala bukva koju je posekao jedan meštanin. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, Ž.D. i… »

Vesti dana »