Повезане вести
Ђоковић, Јокић и друге звезде светског спорта опраштају се од страдалог Брајанта
Политика 27.01.2020
Цео спортски свет тугује због трагичне смрти Кобија Брајанта, бивше звезде Лејкерса, који је заједно са ћерком Ђаном и још седморо људи страдао у паду приватног хеликоптера у Калифорнији. Осим Ен-Би-Еј клубова и играча, од њега… »
Нестварно! Брајант је толико волео Џордана да је у милиметар понављао шта он ради, а када је Коби погинуо, "његово летеће…
Спортал блиц 27.01.2020
Мајкл Џордан, легендарни амерички кошаркаш, као и многи други, тешко је поднео вести о трачичној смрти Кобија Брајанта. Бивши играч Чикаго Булса је издао саопштење којим је желео да ода почаст великом пријатељу. - У шоку сам… »
Ђоковић: Почивај у миру пријатељу мој
Спортски журнал 27.01.2020
Наш ас изразио саучешће породици Брајант и свим породицама који су у трагедији доживеле губитак. Док је већи део планете туговао због погибије Брајанта, због временске разлике у Аустралији су тужну вест сазнали тек кад су се… »
Ђоковић о Кобију: Моје срце тугује, био је уз мене када сам се мучио
Мондо 27.01.2020
Српски тенисер послао поруку саучешћа породици Брајант, а само неколико дана раније говорио је о легендарном кошаркашу. Српски тенисер послао поруку саучешћа породици Брајант, а само неколико дана раније говорио је о легендарном… »
Новак сломљен: Ђиана и ти живећете вечно! (фото)
Хот спорт 27.01.2020
Поводом трагичне погибије једног од најбољих кошаркаша свих времена Кобија Брајанта огласио се његов велики пријатељ и наш најбољи спортиста Новак Ђоковић. Српског тенисера вест је сачекала у Мелбурну где се бори за нову… »
Ђоковић о Брајанту: Хвала што си био ту за мене и што си инспирисао цео свет
Н1 Инфо 27.01.2020
Попут комплетног спортског света, и српског тенисера Новака Ђоковића потресла је вест о смрти Кобија Брајанта и његове ћерке Џијане. "Моје срце истински тугује због вести. Не постоји довољно речи којима бих изразио саучешће… »
Новак у сузама, ево шта је Коби учинио за њега...
Спортске.нет 27.01.2020
Било је тешко је волети Брајанта... Новак Ђоковић је предводио тениски свет који се опростио од Брајанта, најбољи тенисер света је човека који му је био инспирација назвао "ментором". "Срце ми крвари после овијх страшних вести… »
Ђоковића сломила вест о Брајантовој смрти: Моје срце дубоко тугује
Вечерње новости 27.01.2020
Хвала ти и што си показао свима нама спортистима како се такмичи и поштује спорт, написао је српски тенисер. Новак Ђоковић је у Мелбурну затекла вест о смрти пријатеља Кобија Брајанта. Најбољи српски тенисер је по буђењу у… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 5 сатијош 1 повезана