Povezane vesti
Porodični užas Kobija: Brajanta... Roditelji mu nisu bili na venčanju ni na najbitnijoj utakmici, ali to nije najgore
Sportal blic 27.01.2020
Posle smrti Kobija Brajanta i njegove 13-godišnje ćerke Đijane, košarkaški svet je ostao u šoku, jer je otišao igrač koji je ostavio trag na generacije i koji je bio cenjen i voljen. Ipak, iako je sve u životu Kobija delovalo savršeno, uz… »
Kobi Brajant prvi član Kuće slavnih u klasi 2020.
Mozzart sport 27.01.2020
Posthumno priznanje za legendarnog asa. Nakon tragične vesti da je u nesreći prouzrokovanoj padom helikoptera poginuo Kobi Brajant, ceo košarkaški svet je stao. Jedan od najboljih igrača svih vremena ostaće večno upisan u stranice košarkaške… »
Kako je kobi dobio ime i: kakve veze ima Japan sa tim!
Sportal blic 27.01.2020
Glavna vest u medijima širom sveta od nedelje uveče je tragična smrt Kobija Brajanta, njegove ćerke i još sedam osoba. U padu helikoptera pri lošim vremenskim uslovima, košarkaška legenda izgubila je život. Rođen je 23. avgusta 2020. godine u… »
Skandal: Svet oplakuje legendarnog Brajanta, ‘BBC’ puštao snimke Lebrona Džejmsa (video)
Hot sport 27.01.2020
Legendarni bek LA Lejkersa Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći u 42. godini života, a juče se obrukao prestižni ‘BBC’. Dok je svet oplakivao tragično nastradalog Kobija Brajanta, najpopularnija britanska televizija je napravila… »
Tuga, tuga, tuga! Uz Kobija Brajanta poginule i tri devojčice, evo spiska svih stradalih u padu helikoptera!
Sportal blic 27.01.2020
Identifikovani su svi putnici helikoptera koji se srušio u Kalabasasu u Kaliforniji. Informacija da su Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana poginuli izazvala je veliki šok širom sveta, a redom su se pojavljivala i imena ostalih putnika. Kobi Brajant… »
Najpoznatiji citati Kobija Brajanta: Igrao sam sa infuzijom, slomljenom šakom, a poslednji put sam se uplašio kada sam imao…
Večernje novosti 27.01.2020
Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant poginuo je u nedelju u 42. godini padu helikoptera u Kaliforniji. Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant poginuo je u nedelju u 42. godini padu helikoptera u Kaliforniji. Odavno je… »
Divac podelio fotografiju sa Kobijem da zaplačeš
Mondo 27.01.2020
Vlade Divac o Kobiju Brajantu... Vlade Divac o Kobiju Brajantu... Teško je naći prave reči za šok koji je doživljen. "Kobi Brajant je poginuo" je samo po sebi bilo dovoljno šokantno, neverovatno. A onda još crnja vest - u helikopterskoj nesreći je… »
Lebron džejms ridao kada je saznao da mu je idol poginuo! Oborio rekord Brajanta, a onda u avionu saznao da je Kobi poginuo -…
Sportal blic 27.01.2020
Stravične vesti o pogibiji devet osoba šokirala je ceo svet, pad helikoptera u Kalabasasu u Kaliforniji, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Vest o smrti Kobija Brajanta rasplakala je brojne navijače, ljubitelje košarke, ali i igrače. Među NBA… »
Lebron na aerodromu saznao da je Kobi Brajant poginuo: Grcao u suzama (VIDEO)
Večernje novosti 27.01.2020
Pojavio se snimak u kojoj Džejms neutešno grca u suzama nakon što je čuo za tragičnu vest dok je napuštao avion Lejkersa. Pojavio se snimak u kojoj Džejms neutešno grca u suzama nakon što je čuo za tragičnu vest dok je napuštao avion Lejkersa… »
"Nije mi: Dobro!" Saša Pavlović jedva procedio za Blic: Ništa me ovako nije pogodilo!
Sportal blic 26.01.2020
Cela planeta je u šoku nakon vesti o pogibiji Kobija Brajanta, tako i nekadašnji NBA košarkaš Saša Pavlović. Deli su u SAD megdane Pavlović i , a nekadašnji košarkaš Partizana ne može da se pomiri sa informacijom da je Kobi nastradao. - Nije mi… »
Vesti dana »

(BLOG) „Pumpaj, pumpaj, Ibar vodo“: Protesti u Kraljevu, ispred RTS i RTV, studenti i u Strazburu
N1 Info pre 10 minutajoš 78 povezanih

Aleksić: Privođenje Đajića dokaz da vlast sve češće poteže represivnim merama
NIN pre 15 minutajoš 24 povezane

Najnovije upozorenje RHMZ! Jaki pljuskovi pogodiće tri dela Srbije
Telegraf pre 21 minutajoš 15 povezanih