Повезане вести
Породични ужас Кобија: Брајанта... Родитељи му нису били на венчању ни на најбитнијој утакмици, али то није најгоре
Спортал блиц 27.01.2020
После смрти Кобија Брајанта и његове 13-годишње ћерке Ђијане, кошаркашки свет је остао у шоку, јер је отишао играч који је оставио траг на генерације и који је био цењен и вољен. Ипак, иако је све у животу Кобија деловало… »
Коби Брајант први члан Куће славних у класи 2020.
Моззарт спорт 27.01.2020
Постхумно признање за легендарног аса. Након трагичне вести да је у несрећи проузрокованој падом хеликоптера погинуо Коби Брајант, цео кошаркашки свет је стао. Један од најбољих играча свих времена остаће вечно уписан у… »
Како је коби добио име и: какве везе има Јапан са тим!
Спортал блиц 27.01.2020
Главна вест у медијима широм света од недеље увече је трагична смрт Кобија Брајанта, његове ћерке и још седам особа. У паду хеликоптера при лошим временским условима, кошаркашка легенда изгубила је живот. Рођен је 23. августа… »
Скандал: Свет оплакује легендарног Брајанта, ‘ББЦ’ пуштао снимке Леброна Џејмса (видео)
Хот спорт 27.01.2020
Легендарни бек ЛА Лејкерса Коби Брајант погинуо је у хеликоптерској несрећи у 42. години живота, а јуче се обрукао престижни ‘ББЦ’. Док је свет оплакивао трагично настрадалог Кобија Брајанта, најпопуларнија британска телевизија… »
Туга, туга, туга! Уз Кобија Брајанта погинуле и три девојчице, ево списка свих страдалих у паду хеликоптера!
Спортал блиц 27.01.2020
Идентификовани су сви путници хеликоптера који се срушио у Калабасасу у Калифорнији. Информација да су Коби Брајант и његова ћерка Ђијана погинули изазвала је велики шок широм света, а редом су се појављивала и имена осталих… »
Најпознатији цитати Кобија Брајанта: Играо сам са инфузијом, сломљеном шаком, а последњи пут сам се уплашио када сам имао…
Вечерње новости 27.01.2020
Један од најбољих кошаркаша у историји Коби Брајант погинуо је у недељу у 42. години паду хеликоптера у Калифорнији. Један од најбољих кошаркаша у историји Коби Брајант погинуо је у недељу у 42. години паду хеликоптера у… »
Леброн џејмс ридао када је сазнао да му је идол погинуо! Оборио рекорд Брајанта, а онда у авиону сазнао да је Коби погинуо -…
Спортал блиц 27.01.2020
Стравичне вести о погибији девет особа шокирала је цео свет, пад хеликоптера у Калабасасу у Калифорнији, никога није оставио равнодушним. Вест о смрти Кобија Брајанта расплакала је бројне навијаче, љубитеље кошарке, али и… »
Дивац поделио фотографију са Кобијем да заплачеш
Мондо 27.01.2020
Владе Дивац о Кобију Брајанту... Владе Дивац о Кобију Брајанту... Тешко је наћи праве речи за шок који је доживљен. "Коби Брајант је погинуо" је само по себи било довољно шокантно, невероватно. А онда још црња вест - у… »
Леброн на аеродрому сазнао да је Коби Брајант погинуо: Грцао у сузама (ВИДЕО)
Вечерње новости 27.01.2020
Појавио се снимак у којој Џејмс неутешно грца у сузама након што је чуо за трагичну вест док је напуштао авион Лејкерса. Појавио се снимак у којој Џејмс неутешно грца у сузама након што је чуо за трагичну вест док је напуштао… »
"Није ми: Добро!" Саша Павловић једва процедио за Блиц: Ништа ме овако није погодило!
Спортал блиц 26.01.2020
Цела планета је у шоку након вести о погибији Кобија Брајанта, тако и некадашњи НБА кошаркаш Саша Павловић. Дели су у САД мегдане Павловић и , а некадашњи кошаркаш Партизана не може да се помири са информацијом да је Коби… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 1 сатјош 29 повезаних
Никезић у писму министарки рударства и енергетике: Шта је план за НИС
РТС пре 13 минутајош 40 повезаних
За 100 евра до папира за кућу, Нишлије кренуле на ове 24 локације
Телеграф пре 28 минутајош 117 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 3 сатајош 43 повезане