Повезане вести

Породични ужас Кобија: Брајанта... Родитељи му нису били на венчању ни на најбитнијој утакмици, али то није најгоре

Породични ужас Кобија: Брајанта... Родитељи му нису били на венчању ни на најбитнијој утакмици, али то није најгоре

Спортал блиц 27.01.2020
После смрти Кобија Брајанта и његове 13-годишње ћерке Ђијане, кошаркашки свет је остао у шоку, јер је отишао играч који је оставио траг на генерације и који је био цењен и вољен. Ипак, иако је све у животу Кобија деловало… »
Коби Брајант први члан Куће славних у класи 2020.

Коби Брајант први члан Куће славних у класи 2020.

Моззарт спорт 27.01.2020
Постхумно признање за легендарног аса. Након трагичне вести да је у несрећи проузрокованој падом хеликоптера погинуо Коби Брајант, цео кошаркашки свет је стао. Један од најбољих играча свих времена остаће вечно уписан у… »
Како је коби добио име и: какве везе има Јапан са тим!

Како је коби добио име и: какве везе има Јапан са тим!

Спортал блиц 27.01.2020
Главна вест у медијима широм света од недеље увече је трагична смрт Кобија Брајанта, његове ћерке и још седам особа. У паду хеликоптера при лошим временским условима, кошаркашка легенда изгубила је живот. Рођен је 23. августа… »
Скандал: Свет оплакује легендарног Брајанта, ‘ББЦ’ пуштао снимке Леброна Џејмса (видео)

Скандал: Свет оплакује легендарног Брајанта, ‘ББЦ’ пуштао снимке Леброна Џејмса (видео)

Хот спорт 27.01.2020
Легендарни бек ЛА Лејкерса Коби Брајант погинуо је у хеликоптерској несрећи у 42. години живота, а јуче се обрукао престижни ‘ББЦ’. Док је свет оплакивао трагично настрадалог Кобија Брајанта, најпопуларнија британска телевизија… »
Туга, туга, туга! Уз Кобија Брајанта погинуле и три девојчице, ево списка свих страдалих у паду хеликоптера!

Туга, туга, туга! Уз Кобија Брајанта погинуле и три девојчице, ево списка свих страдалих у паду хеликоптера!

Спортал блиц 27.01.2020
Идентификовани су сви путници хеликоптера који се срушио у Калабасасу у Калифорнији. Информација да су Коби Брајант и његова ћерка Ђијана погинули изазвала је велики шок широм света, а редом су се појављивала и имена осталих… »
Најпознатији цитати Кобија Брајанта: Играо сам са инфузијом, сломљеном шаком, а последњи пут сам се уплашио када сам имао…

Најпознатији цитати Кобија Брајанта: Играо сам са инфузијом, сломљеном шаком, а последњи пут сам се уплашио када сам имао…

Вечерње новости 27.01.2020
Један од најбољих кошаркаша у историји Коби Брајант погинуо је у недељу у 42. години паду хеликоптера у Калифорнији. Један од најбољих кошаркаша у историји Коби Брајант погинуо је у недељу у 42. години паду хеликоптера у… »
Дивац поделио фотографију са Кобијем да заплачеш

Дивац поделио фотографију са Кобијем да заплачеш

Мондо 27.01.2020
Владе Дивац о Кобију Брајанту... Владе Дивац о Кобију Брајанту... Тешко је наћи праве речи за шок који је доживљен. "Коби Брајант је погинуо" је само по себи било довољно шокантно, невероватно. А онда још црња вест - у… »
Леброн џејмс ридао када је сазнао да му је идол погинуо! Оборио рекорд Брајанта, а онда у авиону сазнао да је Коби погинуо -…

Леброн џејмс ридао када је сазнао да му је идол погинуо! Оборио рекорд Брајанта, а онда у авиону сазнао да је Коби погинуо -…

Спортал блиц 27.01.2020
Стравичне вести о погибији девет особа шокирала је цео свет, пад хеликоптера у Калабасасу у Калифорнији, никога није оставио равнодушним. Вест о смрти Кобија Брајанта расплакала је бројне навијаче, љубитеље кошарке, али и… »
Леброн на аеродрому сазнао да је Коби Брајант погинуо: Грцао у сузама (ВИДЕО)

Леброн на аеродрому сазнао да је Коби Брајант погинуо: Грцао у сузама (ВИДЕО)

Вечерње новости 27.01.2020
Појавио се снимак у којој Џејмс неутешно грца у сузама након што је чуо за трагичну вест док је напуштао авион Лејкерса. Појавио се снимак у којој Џејмс неутешно грца у сузама након што је чуо за трагичну вест док је напуштао… »
"Није ми: Добро!" Саша Павловић једва процедио за Блиц: Ништа ме овако није погодило!

"Није ми: Добро!" Саша Павловић једва процедио за Блиц: Ништа ме овако није погодило!

Спортал блиц 26.01.2020
Цела планета је у шоку након вести о погибији Кобија Брајанта, тако и некадашњи НБА кошаркаш Саша Павловић. Дели су у САД мегдане Павловић и , а некадашњи кошаркаш Партизана не може да се помири са информацијом да је Коби… »

Вести дана »