Povezane vesti
Svečano otvorena sportska hala u Surdulici
Nedeljnik 27.01.2020
Sportska hala osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ danas je svečano otvorena u prisustvu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića, predsednika Skupštine opštine Surdulica Novice Tončeva, predsednice opštine dr Aleksandre Popović… »
Ministar Šarčević otvorio sportsku halu u Surdulici
OK radio 27.01.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević otvorio je modernu sportsku halu u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Surdulici na svečanosti upriličenoj povodom Svetog Save, školske slave. Ministar Šarčević je tom prilikom ukazao da je podrška deci i njihovim… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 9 minutajoš 30 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 54 minutajoš 51 povezana
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 8 minutajoš 49 povezanih