Povezane vesti
Policija upala u kuću sveštenika Branka dok je bio u crkvi, pa mu uhapsila sina! (video)
Alo 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji… »
Sveštenik Branko tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio u crkvi! Moj sin Luka nije kriminalac!
Kurir 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji… »
Sveštenik Tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio na liturgiji, moj sin nije kriminalac /video/
Sputnik 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji. „Bio… »
Nečuveni skandal u Podgorici: Policija upala u kuću "čuvara trobojke", dok su ukućani bili na liturgiji (video)
Večernje novosti 27.01.2020
Parohu "čestitali" Svetog Savu - pretresom. Policija je u ponedeljak jutro upala u dom sveštenika Branka Tapuškovića, oca Luke Tapuškovića (22), mladića koji je sa još 10 drugova uhapšen posle teških incidenata u podgoričkom naselju Zlatica. - Upali su u… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 76 povezanih
(Video) Udovica Dragana Lazića jedva stoji na nogama, pridržavaju je da ne padne, uplakana i bleda
Blic pre 25 minutajoš 45 povezanih
NATO oborio iransku raketu u Turskoj: SAD izgubile avion u Iraku
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 39 povezanih
Opšta havarija u srcu Šumadije, čak tri saobraćajne nesreće: Hitna imala pune ruke posla
Telegraf pre 55 minutajoš 32 povezane