Povezane vesti

Policija upala u kuću sveštenika Branka dok je bio u crkvi, pa mu uhapsila sina! (video)

Policija upala u kuću sveštenika Branka dok je bio u crkvi, pa mu uhapsila sina! (video)

Alo 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji… »
Sveštenik Branko tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio u crkvi! Moj sin Luka nije kriminalac!

Sveštenik Branko tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio u crkvi! Moj sin Luka nije kriminalac!

Kurir 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji… »
Sveštenik Tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio na liturgiji, moj sin nije kriminalac /video/

Sveštenik Tapušković: Pretresli su mi kuću dok sam bio na liturgiji, moj sin nije kriminalac /video/

Sputnik 27.01.2020
Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu uveče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio je da je policija danas pretresala njegovu kuću dok je on bio na liturgiji. „Bio… »
Nečuveni skandal u Podgorici: Policija upala u kuću "čuvara trobojke", dok su ukućani bili na liturgiji (video)

Nečuveni skandal u Podgorici: Policija upala u kuću "čuvara trobojke", dok su ukućani bili na liturgiji (video)

Večernje novosti 27.01.2020
Parohu "čestitali" Svetog Savu - pretresom. Policija je u ponedeljak jutro upala u dom sveštenika Branka Tapuškovića, oca Luke Tapuškovića (22), mladića koji je sa još 10 drugova uhapšen posle teških incidenata u podgoričkom naselju Zlatica. - Upali su u… »

Vesti dana »

Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom

Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom

Radio 021 pre 47 minutajoš 15 povezanih
Trampove carine počele da važe za više od 70 zemalja

Trampove carine počele da važe za više od 70 zemalja

Radio 021 pre 12 minutajoš 7 povezanih
Od danas povratak pravog leta: Temperatura do 31°C

Od danas povratak pravog leta: Temperatura do 31°C

Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Možemo li da zaustavimo smrtonosne gljivice

Možemo li da zaustavimo smrtonosne gljivice