Повезане вести
Светосавска награда професору из Велике Плане који је савладао наоружаног човека у школи
Данас 27.01.2020
Министар просвете Младен Шарчевић уручио је данас у Влади Србије традиционалне Светосавске награде за изузетне резултате у области образовања и васпитања за 2019. годину а међу награђенима је и професор физичког васпитања у… »
Вучевић: Част ми је што сам добитник Светосавске награде, ово није награда мени, већ граду Новом Саду
Блиц 27.01.2020
Градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу додељења је традиционална Светосавска награда, која је намењена појединцима, установама и компанијама за изузетне резултате у области образовања и васпитања. То признање њему је… »
Медаље, екологија, хуманитарни: Рад... Министар Шарчевић уручио Светосавске награде најбољим српским ученицима, васпитачима…
Блиц 27.01.2020
Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручио је данас у Влади Србије традиционалне Светосавске награде за изузетне резултате у области образовања и васпитања за 2019. годину. Честитајући добитницима… »
Уручене Светосавске награде, Новосађани лауреати
РТВ 27.01.2020
БЕОГРАД - Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручио је данас Светосавске награде установама и појединцима који су, према оцени стручне комисије, у претходној години значајно унапредили просвету и… »
Вести дана »
Уживо има мртвих и рањених у новом нападу Руси шаљу појачања у Покровск, спрема се тотални слом!
Ало пре 0 минутајош 32 повезане
Днас у Србији кишно и облачно: Највиша дневна температура до 14 степени
НИН пре 15 минутајош 19 повезаних
Русија интензивира нападе на украјинску енергетску инфраструктуру, погинула једна особа
Слободна Европа пре 2 сатајош 8 повезаних