Povezane vesti
Lamar Odom skrhan: Voleo bih da je Bog uzeo mene, a ne Kobija… (foto)
Hot sport 27.01.2020
Svet se oprašta od Kobi Brajanta, a emotivnom porukom istakao se nekadašnji saigrač ‘crne mambe’. Lamar Odom je tokom sedam sezona bio saigrač superzvezde Los Anđeles Lejkersa, a zajedno su osvojili dve NBA titule. Bili su daleko više od… »
"Da mi je bog rekao da će me uzeti umesto Kobija, radije bih to voleo"
Mondo 27.01.2020
Lamar Odom se emotivnom porukom oprostio od velikog prijatelja i bivšeg saigrača, Lamar Odom se emotivnom porukom oprostio od velikog prijatelja i bivšeg saigrača, Pogibija Kobija Brajanta mnoge ljubitelje sporta pogodila je širom sveta, a otkako se… »
Dirljiv oproštaj kontroverznog Odoma od Brajanta: Zašto Bog nije uzeo mene, a poštedeo Kobija
Večernje novosti 27.01.2020
Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično nastradalim Kobijem Brajantom, oprostio se od bivšeg saigrača emotivnom porukom. Nekadašnji NBA as Lamar Odom, koji je delio dres Los Anđeles Lejkersa sa tragično… »
Vesti dana »
Hapšenje u Moskvi, otkriveno ko je ubica generala Kirilova: „Ima 29 godina, nije iz Rusije, ponuđeno mu je 100.000 dolara“
Nova pre 18 minutajoš 15 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Euronews pre 23 minutajoš 6 povezanih
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 2 satajoš 4 povezane