Повезане вести
Ламар Одом скрхан: Волео бих да је Бог узео мене, а не Кобија… (фото)
Хот спорт 27.01.2020
Свет се опрашта од Коби Брајанта, а емотивном поруком истакао се некадашњи саиграч ‘црне мамбе’. Ламар Одом је током седам сезона био саиграч суперзвезде Лос Анђелес Лејкерса, а заједно су освојили две НБА титуле. Били су далеко… »
"Да ми је бог рекао да ће ме узети уместо Кобија, радије бих то волео"
Мондо 27.01.2020
Ламар Одом се емотивном поруком опростио од великог пријатеља и бившег саиграча, Ламар Одом се емотивном поруком опростио од великог пријатеља и бившег саиграча, Погибија Кобија Брајанта многе љубитеље спорта погодила је… »
Дирљив опроштај контроверзног Одома од Брајанта: Зашто Бог није узео мене, а поштедео Кобија
Вечерње новости 27.01.2020
Некадашњи НБА ас Ламар Одом, који је делио дрес Лос Анђелес Лејкерса са трагично настрадалим Кобијем Брајантом, опростио се од бившег саиграча емотивном поруком. Некадашњи НБА ас Ламар Одом, који је делио дрес Лос Анђелес… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 5 сатијош 4 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана