Povezane vesti
Nihatu Biševcu uručena nagrada za izuzetan doprinos u razvoju obrazovanja
IndeksOnline 27.01.2020
BEOGRAD/NOVI PAZAR – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodelilo je gradonačelniku Novog Pazara Nihatu Biševcu Svetosavsku nagradu za izuzetan doprinos razvoju obrazovanja. U Vladi Srbije, ovogodišnjim laureatima nagrade je uručio… »
Biševac dobitnik Svetosavske nagrade
Radio sto plus 27.01.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević uručio je danas u Vladi Srbije tradicionalne Svetosavske nagrade za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja za 2019. godinu, a među dobitnicima je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. Navodeći… »
Gradonačelnik vučević: Čast mi je što sam dobitnik Svetosavske nagrade, ovo nije nagrada meni, već gradu Novom Sadu
Kurir 27.01.2020
Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću dodeljenja je tradicionalna Svetosavska nagrada, koja je namenjena pojedincima, ustanovama i kompanijama za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja. To priznanje njemu je danas u Vladi Srbije… »
Vesti dana »
Ministarka odbila da kaže da li bi Velika Britanija uhapsila Netanjahua
RTV pre 1 satjoš 47 povezanih
"Šamar zvezdi! Teodosić nula asistencija": Bivši košarkaš šampiona Srbije grmi posle debakla od Partizana
Večernje novosti pre 4 minutajoš 33 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog opasnosti od napada
Euronews pre 40 minutajoš 26 povezanih
Saslušanje uhapšenih zbog tragedije u Novom Sadu: Na šta ukazuje spisak tužilaštva?
NIN pre 4 minutajoš 19 povezanih