Povezane vesti
Blic: razlaz Šapića i Stamatovića
Glas Zapadne Srbije 27.01.2020
Na parlamentarne izbore, ipak, ne idemo sa Milanom Stamatovićem, izjavio je za Blic Aleksandar Šapić, lider Srpskog patriotskog saveza, SPAS. ,,Na predsedništvu stranke u petak smo doneli definitivnu odluku da na predstojeće izbore izađemo samostalno. Sa… »
Šapić: SPAS ide sam na izbore, to je konačna odluka
RTV 27.01.2020
BEOGRAD - Srpski patriotski savez (SPAS) će ipak izaći samostalno na prolećne parlamentarne izbore, izjavio je danas predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić i naveo da je tu odluku potvrdilo i Predsedništvo saveza, posle "nesporazuma" sa liderom Zdrave Srbije… »
NiŠTA od koalicije, Aleksandar Šapić potvrdio da na izbore izlazi sam
Mondo 27.01.2020
Lider Srpskog patriotskog saveza SPAS Aleksandar Šapić odustao je od koalicije sa Milanom Stamatovićem ."Na parlamentarne izbore izlazim sam", potvdio je Šapić. Lider Srpskog patriotskog saveza SPAS Aleksandar Šapić odustao je od koalicije sa Milanom… »
Vesti dana »
Pritvor do 30 dana za muškarca osumnjičenog da je bacio bombu u Zemunu
Insajder pre 38 minutajoš 35 povezanih
Aktuelna političarka je bila prva ljubav Radoja Čupića: Glumac je ovoj vezi govorio javno
Telegraf pre 23 minutajoš 33 povezane
Tramp: SAD i Iran razgovaraju - bez napada na elektrane u narednih pet dana
Insajder pre 2 minutajoš 27 povezanih
(Video) Prepolovljen avion sa 100 putnika! Jeziva nesreća na aerodromu, ima mrtvih: Letelica se sudarila sa vozilom pri sletanju, proglašena vanredna situacija
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Paunović: Svi očekuju da Srbija jednog dana igra finale velikog takmičenja, zato moramo da igramo sa najboljima
RTS pre 8 minutajoš 26 povezanih