Povezane vesti

Kobi imao dogovor sa ženom da nikada ne lete zajedno helikopterom

Kobi imao dogovor sa ženom da nikada ne lete zajedno helikopterom

Telegraf 28.01.2020
Mediji navode da su legendarni košarkaš i njegova žena odavno odlučili da nikada ne budu u letelici istovremeno. Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana poginuli su sa još 7 osoba u helikopterskoj nesreći u Los Anđelesu, a njihova smrt potresla… »
Odzvanjaju Kobijeve reči o odlasku u legendu: Pamtite me kao nekog ko nije protraćio momenat, ni dan

Odzvanjaju Kobijeve reči o odlasku u legendu: Pamtite me kao nekog ko nije protraćio momenat, ni dan

Telegraf 28.01.2020
- Pamtiće me kao osobu sa mnogo talenta koji je uradio sve što je mogao da dostigne sve i bude najbolji momak na terenu - istakao je Brajant svojevremeno. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant poginuo je sa svojom ćerkom Đianom i još… »
Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se pre pada! Slomljeno mi je i opustošeno srce, brate...

Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se pre pada! Slomljeno mi je i opustošeno srce, brate...

Telegraf 28.01.2020
Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali - istakao je Lebron. Svet je napusio jedan od najvećih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a i dva dana posle helikopterske nesreće u kojoj je stradala i njegova ćerka Điana, kao… »
Odložen derbi Lejkersa i Klipersa zbog smrti Brajanta

Odložen derbi Lejkersa i Klipersa zbog smrti Brajanta

Telegraf 28.01.2020
NBA donela jedinu moguću odluku. NBA liga je odlučila da odloži derbi Lejkersa i Klipersa koji je bio po rasporedu za utorak. Igrači Lejkersa nisu spremni da igraju košarku zbog smrti legende kluba Kobija Brajanta. Podsetimo, legendarni američki košarkaš… »
Sliku srećne porodice kobija brajanta zamenili tuga i jad: Pre samo nedelju dana proslavili su rođendan i imali snove. Ostale…

Sliku srećne porodice kobija brajanta zamenili tuga i jad: Pre samo nedelju dana proslavili su rođendan i imali snove. Ostale…

Blic 27.01.2020
Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana zajedno sa sedmoro ljudi juče su poginuli kada je pao helikopter kojim su se vozili na trening. Odlazak legende, njgove naslednice, prijatelja i saradnika ostavio je neizrečiv bol širom sveta. Kobi Brajant… »

Vesti dana »