Повезане вести

Коби имао договор са женом да никада не лете заједно хеликоптером

Коби имао договор са женом да никада не лете заједно хеликоптером

Телеграф 28.01.2020
Медији наводе да су легендарни кошаркаш и његова жена одавно одлучили да никада не буду у летелици истовремено. Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана погинули су са још 7 особа у хеликоптерској несрећи у Лос Анђелесу… »
Одзвањају Кобијеве речи о одласку у легенду: Памтите ме као неког ко није протраћио моменат, ни дан

Одзвањају Кобијеве речи о одласку у легенду: Памтите ме као неког ко није протраћио моменат, ни дан

Телеграф 28.01.2020
- Памтиће ме као особу са много талента који је урадио све што је могао да достигне све и буде најбољи момак на терену - истакао је Брајант својевремено. Један од најбољих кошаркаша свих времена Коби Брајант погинуо је са… »
Леброн не може да преболи Кобија: Чули смо се пре пада! Сломљено ми је и опустошено срце, брате...

Леброн не може да преболи Кобија: Чули смо се пре пада! Сломљено ми је и опустошено срце, брате...

Телеграф 28.01.2020
Не бих помислио никада да ће то бити наш последњи разговор који смо имали - истакао је Леброн. Свет је напусио један од највећих кошаркаша свих времена Коби Брајант, а и два дана после хеликоптерске несреће у којој је страдала и… »
Одложен дерби Лејкерса и Клиперса због смрти Брајанта

Одложен дерби Лејкерса и Клиперса због смрти Брајанта

Телеграф 28.01.2020
НБА донела једину могућу одлуку. НБА лига је одлучила да одложи дерби Лејкерса и Клиперса који је био по распореду за уторак. Играчи Лејкерса нису спремни да играју кошарку због смрти легенде клуба Кобија Брајанта. Подсетимо… »
Слику срећне породице кобија брајанта заменили туга и јад: Пре само недељу дана прославили су рођендан и имали снове. Остале…

Слику срећне породице кобија брајанта заменили туга и јад: Пре само недељу дана прославили су рођендан и имали снове. Остале…

Блиц 27.01.2020
Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана заједно са седморо људи јуче су погинули када је пао хеликоптер којим су се возили на тренинг. Одлазак легенде, њгове наследнице, пријатеља и сарадника оставио је неизречив бол… »

Вести дана »