Повезане вести
Коби имао договор са женом да никада не лете заједно хеликоптером
Телеграф 28.01.2020
Медији наводе да су легендарни кошаркаш и његова жена одавно одлучили да никада не буду у летелици истовремено. Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана погинули су са још 7 особа у хеликоптерској несрећи у Лос Анђелесу… »
Одзвањају Кобијеве речи о одласку у легенду: Памтите ме као неког ко није протраћио моменат, ни дан
Телеграф 28.01.2020
- Памтиће ме као особу са много талента који је урадио све што је могао да достигне све и буде најбољи момак на терену - истакао је Брајант својевремено. Један од најбољих кошаркаша свих времена Коби Брајант погинуо је са… »
Леброн не може да преболи Кобија: Чули смо се пре пада! Сломљено ми је и опустошено срце, брате...
Телеграф 28.01.2020
Не бих помислио никада да ће то бити наш последњи разговор који смо имали - истакао је Леброн. Свет је напусио један од највећих кошаркаша свих времена Коби Брајант, а и два дана после хеликоптерске несреће у којој је страдала и… »
Одложен дерби Лејкерса и Клиперса због смрти Брајанта
Телеграф 28.01.2020
НБА донела једину могућу одлуку. НБА лига је одлучила да одложи дерби Лејкерса и Клиперса који је био по распореду за уторак. Играчи Лејкерса нису спремни да играју кошарку због смрти легенде клуба Кобија Брајанта. Подсетимо… »
Слику срећне породице кобија брајанта заменили туга и јад: Пре само недељу дана прославили су рођендан и имали снове. Остале…
Блиц 27.01.2020
Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана заједно са седморо људи јуче су погинули када је пао хеликоптер којим су се возили на тренинг. Одлазак легенде, њгове наследнице, пријатеља и сарадника оставио је неизречив бол… »
Вести дана »
'Руси пристали да продају њихов део у НИС-у': Министарка енергетике
BBC News пре 45 минутајош 37 повезаних
"Хвала Додику, досадило ми је ово": Владо Ђајић је "главни лик" снимка на коме се наводно налазе наркотици: "Монтирано је, донесена је нека кеса ту, као фол дрога" (видео)
Блиц пре 2 сатајош 26 повезаних
Јаћимовић до петка остаје испред зграде Бановине: „Ако се не испуне моји захтеви, у суботу селим шаторе за Београд“
Данас пре 5 сатијош 11 повезаних
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 40 минутајош 37 повезаних
Младића тукли и снимали телефоном! Двојица Нишлија ухапшена због злостављања и мучења: Трага се за њиховим саучесницима
Блиц пре 50 минутајош 24 повезане