Povezane vesti
Kod Milojevića ovo nije očekivao, krivo mu je, šta će se promeniti kod Stankovića?
Sportske.net 28.01.2020
Brojnih tema dotakao seZvezdin fudbaler u razgovoru sa novinarima u Turskoj. Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov je, između ostalog, progovorio i o svom statusu tokom prvog dela sezone, kod sada već bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića… »
Degenek: Nije sve u novcu
Politika 28.01.2020
„Samo želim da igram i budem srećan, a najsrećniji sam u Zvezdi”, rekao je prvotimac šampiona Srbije novinarima u Beleku. Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je juče da je srećan u Zvezdi, da želi trofeje sa klubom, a da sa ponudom… »
Degenek otkrio da li ostaje u zvezdi: Nove vesti sa treninga u Antaliji: Da li crveno-beli imaju novog penaldžiju?
Sportal blic 28.01.2020
- Ja sam nasrećniji čovek na svetu - poručio je Miloš Degenek, pre godinu i po dana, kada je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Posle kratkog izleta u Saudijsku Arabiju, junak istorijskog meča u Salcburgu i prve grupne faze Lige šampiona posle dve… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 45 minutajoš 89 povezanih
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 14 sati više od 20
RTV pre 3 minutajoš 46 povezanih
Vlada Srbije počela s objavljivanjem dokumenata o rekonstrukciji Železničke stanice Novi Sad
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Novosadska opozicija ne odustaje od smene načelnika novosadske policije
Novi magazin pre 14 minutajoš 27 povezanih