Povezane vesti
Dragoslav Mihajlović, laureat nagrade "Ivo Andrić": Izgubio sam svoje prve tri priče
Blic 28.01.2020
Uvek sam bio čovek koji želi da ide svojim tokom, svojim putem. Da li sam uspeo ili nisam, drugo je pitanje, ali nisam se gurao u aktuelno, kaže proslavljeni pisac Dragoslav Mihajlović, kome je juče uručena Velike nagrada „Ivo Andrić“ za životno delo… »
„Velika nagrada Ivo Andrić" uručena Dragoslavu Mihailoviću (video)
Dnevnik 28.01.2020
ANDRIĆGRAD: Na svečanosti u Andrićevom institutu u Andrićgradu direktor ove ustanove, čuveni srpski režiser Emir Kusturica, uručio je u ponedeljak ''Veliku nagradu Ivo Andrić" za životno delo Dragoslavu Mihailoviću, i ruskoj književnici Guzelj Jahini, za… »
Mihailoviću i Jahini uručene andrićeve nagrade: Treba ponovo graditi mostove, najpre kulturne
Kurir 28.01.2020
Živimo u turbulentnim vremenima i greške iz istorije možemo lako da ponovimo, rekla je primajući priznanje ruska književnica. Na svečanosti u Andrićevom institutu u Andrićgradu juče je direktor ove ustanove, reditelj Emir Kusturica, uručio Veliku nagradu… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
N1 Info pre 4 satijoš 44 povezane
RIK: Koalicija Narodna Srbija da podnese još 67 potpisa za proglašenje liste
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 35 povezanih
"Tači je zaslužio doživotnu": Republika Srpska izrazila nezadovoljstvo presudom čelnicima terorističke tzv. OVK
Euronews pre 14 minutajoš 264 povezane
Suze zbog Tačija, polupani prozori na zgradi Vlade Kosova i nasrtaj na sedište Euleksa
BBC News pre 9 minutajoš 15 povezanih