Povezane vesti

Trinkijeri o meču sa Darušafakom, faktoru Pionira, povredi Redinga...

Trinkijeri o meču sa Darušafakom, faktoru Pionira, povredi Redinga...

Sportski žurnal 28.01.2020
Košarkaši Partizana dočekuju sutra Darušafaku u utakmici četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa. Crno-beli su prošle nedelje poraženi u Istanbulu sa 65:63. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa protiv Darušafake mora da… »
Partizanov apel navijačima, ovo je NAJSTROŽE zabranjeno!

Partizanov apel navijačima, ovo je NAJSTROŽE zabranjeno!

Sportske.net 28.01.2020
Hoće li pristalice crno-belih ispoštovati ovaj poziv? Košarkaši Partizana sutra od 20.00 hali "Aleksandar Nikolić" igraće protiv Darušafake u četvrtom kolu Top16 faze Evrokupa. Biće to možda i ključni meč za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja… »
„Bio sam sa kobijem u Americi” Andrea Trinkijeri jedva suzdržavao emocije: „Voleo je sve da zna! To više niko neće tako raditi”…

„Bio sam sa kobijem u Americi” Andrea Trinkijeri jedva suzdržavao emocije: „Voleo je sve da zna! To više niko neće tako raditi”…

Sportal blic 28.01.2020
Košarkaši Partizana u sredu u 4. kolu Evrokupa dočekuju u dvorani „Aleksandar Nikolić” Darušafaku. Pobedom bi crno-beli došli na korak od plasmana u četvrtfinale ovog evropskog takmičenja. Novica Veličković i drugovi su prošle nedelje izgubili u Turskoj… »
Trinkijeri: Čeka nas veliki izazov, imam jednu želju

Trinkijeri: Čeka nas veliki izazov, imam jednu želju

N1 Info 28.01.2020
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri smatra da će 'se svaki detalj računati' protiv Darušafake u meču četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa. U sredu će Partizan dočekati Darušafaku u hali "Aleksandar Nikolić". U prva tri kola oba tima imaju… »
Trinkijeri najavio Darušafaku: Kada je važnost utakmice velika…

Trinkijeri najavio Darušafaku: Kada je važnost utakmice velika…

Hot sport 28.01.2020
U sredu, 29. januara, Partizan će dočekati Darušafaku u okviru 4. kola Top 16 faze Evrokupa. Utakmica u hali ‘Aleksandar Nikolić’, počeće u 20 časova, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. U prva tri kola, Partizan, Virtus i Darušafaka… »
Trinkijeri: Protiv Darušafake važan svaki detalj

Trinkijeri: Protiv Darušafake važan svaki detalj

Mozzart sport 28.01.2020
Veliki izazov je pred nama, tvrdi Italijan. Utakmica od ogromnog značaja čeka Partizan. Crno-beli će u sredu (20.00) dočekati Darušafaku u dvorani Pionir i okviru 4. kola Evrokupa, a pobeda bi dovela crno-bele nadomak prolaza u četvrtfinale. Biće to… »
Trinkijeri pred Darušafaku: Svaki detalj biće važan

Trinkijeri pred Darušafaku: Svaki detalj biće važan

Dnevnik 28.01.2020
BEOGRAD: Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči utakmice 4. kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake, izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov. Dva tima sastali su se prošle nedelje u Istanbulu i Darušafaka je pobedila 65:63. "Kada je… »

Vesti dana »