Povezane vesti
Šok izjava anđelke Prpić: Priznala da je jela hranu iz đubreta, pa otkrila nešto još gore: "Počela sam neku tečnost da sipam…
Blic 28.01.2020
Anđelka Prpić kaže da je jela hranu iz kante za otpadke. Popularna glumica otkrila je i kako se oslobodila te ružne navike. - Dešavalo mi se da bacim neku hranu u kantu, a onda odatle uzmem i pojedem. Onda sam počela da u đubre preko hrane sipam neku… »
Uzmem hranu iz kante, pa je pojedem! Anđelka Prpić otkrila užasnu naviku protiv koje se bori!
Kurir 28.01.2020
Anđelka Prpić je priznala da ima čudnu i ružnu naviku protiv koje se borila i pokušavala da joj se odupre, a tiče se hrane koju je bacila u smeće. "Dešavalo mi se da bacim neku hranu u kantu, a onda odatle uzmem i pojedem. Onda sam počela da u đubre… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 1 satjoš 79 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 2 satajoš 40 povezanih