Povezane vesti
"Gurnuo mi je ruku pod suknju": Svedokinja na suđenju ispričala da je Jutka i nju seksulano uznemiravao, Šešelj vređao…
Blic 29.01.2020
U Osnovnom sudu u Kruševcu danas je nastavljeno suđenje bivšem predsedniku opštine Brus, Milutinu Jeličiću zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić. Na današnjem pretresu iskaze daju svedoci oštećene. Svedok Snežana Bojić, koja je bila jedna… »
Nastavljeno suđenje Jeličiću, protesti podrške Mariji Lukić
Slobodna Evropa 29.01.2020
Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus i funkcioneru vladajuće Srpske napredne stranke Milutinu Jeličiću zvanom Jutka za nedozvoljene polne radnje nastavljeno je pred Osnovnim sudom u Kruševcu svedočenjem svedokinje optužbe Snežane Bojić. Ona… »
“Zavukao mi je ruku pod suknju i rekao da je to naša mala tajna”: Šokantno svedočenje na suđenju Jutki
Večernje novosti 29.01.2020
U Osnovnom sudu u Kruševcu nastavljeno suđenje bivšem predsedniku opštine Brus. SASLUŠANjEM svedoka optužbe, Snežane Bojić, u Osnovnom sudu u Kruševcu u sredu je nastavljeno suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, bivšem predsedniku opštine Brus… »
Jutkin advokat traži izuzeće sudije
Politika 29.01.2020
KRUŠEVAC – Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za nedozvoljene polne radnje u Osnovnom sudu u Kruševcu prekinuto je danas jer je njegov advokat Zoran Golubović zatražio izuzeće sudije u postupku, uz obrazloženje da… »
Na suđenju Jeličiću svedokinja opisivala kako ju je uznemiravao
N1 Info 29.01.2020
U nastavku sudjenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki u Osnovnom sudu u Kruševcu svedok optužbe Snežana Bojić kazala je da je Jeličić jednom prilikom pokušao da je poljubi i da joj je stavio ruku pod suknju. Izvor: N1… »
Šešelj nudi Jutku za predsednika, a Jutka okleva
RTV 29.01.2020
BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponudio je bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki članstvo u Srpskoj radikalnoj stranci i predsedničku kandidaturu. "Ponudio sam mu da postane član Srpske radikalne… »
Nastavljeno suđenje Milutinu Jeličiću, svedokinja opisala kako ju je uznemiravao
Novi magazin 29.01.2020
U nastavku suđenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki u Osnovnom sudu u Kruševcu svedok optužbe Snežana Bojić kazala je da je Jeličić jednom prilikom pokušao da je poljubi i da joj je stavio ruku pod suknju. Optuženom… »
Šešelj na sudjenje dolazi kako bi sprečio dolazak predstavnika američke ambasade
Beta video 29.01.2020
KRUŠEVAC - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kazao da na sudjenja Milutinu Jeličiću Jutki dolazi kako bi sprečio dolazak predstavnika američke ambasade.``Na prvo ročište su oni došli, kada sam to video rekao sam da moram i ja… »
Šešelj: Milutinu Jeličiću Jutki sam ponudio članstvo u SRS i kandidaturu na izborima
Beta video 29.01.2020
KRUŠEVAC - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, optuženom za nedozvoljene polne radnje i seksualno uznemiranja nekadašnje saradnice, ponudio… »
Nastavljeno suđenje Jutki, odbijen zahtev za izuzeće sudije
RTS 29.01.2020
Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić nastavljeno je u Osnovnom sudu u Kruševcu. Na današnjem ročištu iskaz je dala svedok… »
Šešelj ponudio Jutki članstvo u SRS i predsedničku kandidaturu
N1 Info 29.01.2020
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, optuženom za nedozvoljene polne radnje i seksualno uznemiranja nekadašnje saradnice, ponudio članstvo u SRS i… »
Jutka pred sudom: Šešelj došao da ga podrži, okupile se i žene u znak podrške Mariji Lukić
Večernje novosti 29.01.2020
U osnovnom sudu u Kruševcu nastavljeno suđenje bivšem predsedniku opštine Brus. KRUŠEVAC – U Osnovnom sudu u Kruševcu danas se nastavlja suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za polno uznemiravanje i… »
"Vraćaju mi se slike koje sam preživljavala": Još tri žene svedoče protiv Jutke, presuda moguća krajem februara
Blic 29.01.2020
Prvostepena presuda u slučaju "Jutka" za seksualno uznemiravanje Marije Lukić mogla bi da bude doneta krajem februara, saznaje "Blic". Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki nastavlja se danas u Osnovnom sudu u Kruševcu, a… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane