Повезане вести
Воша проиграла: Пао је Рапид у Белеку
Хот спорт 29.01.2020
Фудбалери Војводине победили су екипу Рапида из Беча резултатом 2:0 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Белеку. Пред око 50 гледалаца на терену спортског центра „Макс Ројал“, стрелци за Вошу били су Мркаић у 29. и Човић у 59… »
Воша делује озбиљно: У Белеку преслишан Рапид
Моззарт спорт 29.01.2020
Велико задовољство Ненада Лалатовића приказаном игром његовог тима. Више него позитивни утисци о игри Војводине на припремама у Белеку. Након врло доброг "спаринга" са украјинским Шахтјором, Лале су надиграле аустријски Рапид и… »
Лалатовић: Припремни период је једно, а првенство је друго
Спортски журнал 29.01.2020
Војводина је победила Рапид резултатом 2:0 (1:0), у пријатељском мечу у Белеку. После победе његовог тима над Рапидом, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је веома задовољан са оним што су приказали… »
Станковић: Немам шта да замерим било ком играчу, напротив, имам само похвале
Спортски журнал 29.01.2020
Екипа Вардара је у данашњи меч ушла са намером да сачува свој гол, а Звездин стратег је ипак желео да игра на гол више. Шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић, после ремија у другој контролној утакмици против екипе… »
Станковић после Звездиног ремија: ''Имам нека изненађења...'' Ово је Звезда какву он хоће!
Спортске.нет 29.01.2020
Победа изостала, али ређају се похвале. Црвена звезда данас није успела да савлада скопски Вардар у другој провери у Турској, било је 0:0, после чега се могла приметити забринутост међу навијачима црвено-белих у њиховим првим… »
Станковић хвали и каже: Биће то одлично
Вести онлине 29.01.2020
Нови Звездин тренер задовољан залагањем свих који су играли у припремној утакмици с Вардаром у Белеку (0:0), указујући да се много трчало. – Пре свега, презадовољан сам приступом свих играча према игри. У првом полувремену нам… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана