Повезане вести

Ванеса Брајант прекинула ћутњу: Потпуно сам скрхана

Ванеса Брајант прекинула ћутњу: Потпуно сам скрхана

Дневник 30.01.2020
ЛОС АНЂЕЛЕС: Супруга трагично преминулог америчког кошаркаша Кобија Брајанта, Ванеса, три дана након што су њен супруг и 13-годишња ћерка Ђијана погинули у паду хеликоптера, прекинула је тишину и на Инстаграму написала да је… »
"Коби и Ђиђи нам осветљавају пут" - огласила се Ванеса Брајант

"Коби и Ђиђи нам осветљавају пут" - огласила се Ванеса Брајант

Мондо 30.01.2020
Супруга прослављеног кошаркаша Кобија Брајанта и мама малене Ђиђи, објавила слику породице и потресну поруку. Супруга прослављеног кошаркаша Кобија Брајанта и мама малене Ђиђи, објавила слику породице и потресну поруку Пре… »
Огласила се после три дана апсолутне тишине: Ванеса Брајант је решила да коначно проговори о трагичној смрти Кобија и ћерке…

Огласила се после три дана апсолутне тишине: Ванеса Брајант је решила да коначно проговори о трагичној смрти Кобија и ћерке…

Спортал блиц 30.01.2020
Ванеса Брајант, супруга трагично настрадалог Кобија Брајанта, жена која је у ужасној трагедији изгубила и мужа и 13-годишњу ћерку Ђијану, после четири дана од шокантне вести у паду хиликоптера у коме је живот изгубило укупно… »
"Да сам само могла да их загрлим и пољубим": Кобијева супруга поруком за Мамбу и Ђиђи расплакала планету

"Да сам само могла да их загрлим и пољубим": Кобијева супруга поруком за Мамбу и Ђиђи расплакала планету

Вечерње новости 30.01.2020
Ванеса Брајант, супруга трагично настрадалог кошаркаша Кобија, обратила се планети неколико дана после шокантне трагедије. Дуго је Ванеса профил на друштвеним мрежама држала закључаним, није могла да се опорави од највећег… »
Ванеса Брајант: Немогуће је замислити живот без њих

Ванеса Брајант: Немогуће је замислити живот без њих

Н1 Инфо 30.01.2020
Четири дана након трагедије у којој је страдао Коби Брајант и његова ћерка Ђиђи, на Инстаграму се огласила супруга славног кошаркаша Ванеса. У дирљивој поруци она се захвалила свима који шаљу подршку њој и њеној породици… »

Вести дана »