Povezane vesti
Vladika Joanikije: Ne smemo dozvoliti da naša vera bude ponižena, a mi diskriminisani
Sputnik 30.01.2020
Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori ne traži ništa više nego što su druge verske zajednice dobile, i ništa manje od onoga što joj pripada, poručio je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, prenose „Dnevne novine“. Vladika je u govoru… »
Vladika Joanikije poručio: Ne sme se dozvoliti da naša vera bude ponižena, a mi diskriminisani!
Kurir 30.01.2020
Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori ne traži ništa više nego što su druge verske zajednice dobile, i ništa manje od onoga što joj pripada, poručio je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, prenose Dnevne novine. On je u govoru, koji je… »
Svetosavska akademija u Nikšiću: Sveti Sava ogledalo našeg identiteta
Večernje novosti 29.01.2020
Pozdravno slovo episkopa Budimljansko-nikšićkog Joanikija, koji nije mogao prisustvovali akademiji, pročitao je prota Dragan Krušić. U prepunoj sali Nikšićkog pozorišta održana je Svetosavska akademija. Pozdravno slovo episkopa… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 53 minutajoš 42 povezane