Повезане вести

Владика Јоаникије поручио: Не сме се дозволити да наша вера буде понижена, а ми дискриминисани!

Владика Јоаникије поручио: Не сме се дозволити да наша вера буде понижена, а ми дискриминисани!

Курир 30.01.2020
Српска православна црква у Црној Гори не тражи ништа више него што су друге верске заједнице добиле, и ништа мање од онога што јој припада, поручио је епископ будимљанско-никшиц́ки Јоаникије, преносе Дневне новине. Он је у… »
Владика Јоаникије: Не смемо дозволити да наша вера буде понижена, а ми дискриминисани

Владика Јоаникије: Не смемо дозволити да наша вера буде понижена, а ми дискриминисани

Спутник 30.01.2020
Српска православна црква у Црној Гори не тражи ништа више него што су друге верске заједнице добиле, и ништа мање од онога што јој припада, поручио је епископ будимљанско-никшићки Јоаникије, преносе „Дневне новине“. Владика је… »
Светосавска академија у Никшићу: Свети Сава огледало нашег идентитета

Светосавска академија у Никшићу: Свети Сава огледало нашег идентитета

Вечерње новости 29.01.2020
Поздравно слово епископа Будимљанско-никшићког Јоаникија, који није могао присуствовали академији, прочитао је прота Драган Крушић. У препуној сали Никшићког позоришта одржана је Светосавска академија. Поздравно слово епископа… »

Вести дана »