Povezane vesti
Vladika Joanikije poručio: Ne sme se dozvoliti da naša vera bude ponižena, a mi diskriminisani!
Kurir 30.01.2020
Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori ne traži ništa više nego što su druge verske zajednice dobile, i ništa manje od onoga što joj pripada, poručio je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, prenose Dnevne novine. On je u govoru, koji je pročitan na… »
Vladika Joanikije: Ne smemo dozvoliti da naša vera bude ponižena, a mi diskriminisani
Sputnik 30.01.2020
Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori ne traži ništa više nego što su druge verske zajednice dobile, i ništa manje od onoga što joj pripada, poručio je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, prenose „Dnevne novine“. Vladika je u govoru, koji je… »
Svetosavska akademija u Nikšiću: Sveti Sava ogledalo našeg identiteta
Večernje novosti 29.01.2020
Pozdravno slovo episkopa Budimljansko-nikšićkog Joanikija, koji nije mogao prisustvovali akademiji, pročitao je prota Dragan Krušić. U prepunoj sali Nikšićkog pozorišta održana je Svetosavska akademija. Pozdravno slovo episkopa Budimljansko-nikšićkog… »
Vesti dana »
Mađarski MOL kupuje deo NIS-a? Rusi računaju na Orbana da reši sankcije
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Milenković iskreno o Paunoviću i pripremi za Englesku, veruje u čudo: „Konekcija između igrača je uvek jaka…“
Nova pre 49 minutajoš 30 povezanih
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Šef Delegacije EU: Pozdravljamo izbor članova Saveta REM-a, pažljivo ćemo pratiti način rada
Novi magazin pre 4 minutajoš 83 povezane
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 29 minutajoš 20 povezanih