Povezane vesti
Vođa "revolucije trobojki": Policajci u Crnoj Gori misle isto što i mi ali čuvaju "koru leba"
RTV 30.01.2020
BEOGRAD - U policiji Crne Gore mnogi misle isto što i mi, ali čuvaju "koru leba", kaže Milivoje Brković Brdža, koji je pre dva dana pušten na slobodu nakon što je proveo 72 sata u pritvoru zbog toga što je sa još 10 muškaraca nacrtao trobojku na pasareli… »
U policiji Crne Gore misle isto što i mi, ali čuvaju koru leba! Ispovest mladića koji je bio u pritvoru zbog trobojke!
Kurir 30.01.2020
U policiji Crne Gore mnogi misle isto što i mi, ali čuvaju "koru leba", kaže Milivoje Brković Brdža, koji je pre dva dana pušten na slobodu nakon što je proveo 72 sata u pritvoru zbog toga što je sa još 10 muškaraca nacrtao trobojku na pasareli u… »
Vesti dana »
Pajić (PSG): Srbiji nije potreban krnji REM koji će poslužiti da se ispune evropski indikatori
Nedeljnik pre 28 minutajoš 61 povezana
RHMZ izdao upozorenje: Pljuskovi sa grmljavinom zahvataju Beograd, kiša već pada na Novom Beogradu
NIN pre 13 minutajoš 30 povezanih
Radnici GSP-a zadovoljni nakon pregovora u Predsedništvu: Obustavlja se javno-privatno partnerstvo sa Strelom
Mašina pre 1 satjoš 22 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 8 minutajoš 81 povezana