Повезане вести

Најбољи одговор Милу 2020. дао је Мило 1989.

Најбољи одговор Милу 2020. дао је Мило 1989.

Ало 30.01.2020
Тридесет година прошло, а он тек онда схватио да није Србин. Црноорски председник Мило Ђукановић на југословенској и политичкој сцени обитава већ 30 година. У врх политике ушао је са чувеном екипом " млађих и љепших" међу којима… »
Учитељица из Бара суспендована

Учитељица из Бара суспендована

Ало 30.01.2020
Радови су настали у понедељак на редовном часу ликовног, на тему цртање украса. Рада Вишњиц́, учитељица из ОШ „Југославија“, чија су деца на часу ликовног цртала Штрумпфове, суспендована је док против ње траје дисциплински… »
Мило спрема инциденте за које ће оптужити Србе?

Мило спрема инциденте за које ће оптужити Србе?

Ало 30.01.2020
Мило излаз из зачараног круга који га неминовно води у опозицију након 30 година неприкосновене власти види само у изазивању крвавих инцидената на северу Црне Горе, над којим практично више нема контролу!? Као што је „Ало!“ већ… »
Бар наставља да пркоси — активни полицајац на челу литије /фото/

Бар наставља да пркоси — активни полицајац на челу литије /фото/

Спутник 30.01.2020
Барски ватрогасци су одавно постали миљеници својих суграђана, након што су одбили да примене репресивне мере против верника који су изражавали противљење отимању црквене имовине. Ипак, они нису једини који подржавају свој… »
Просветари устају у заштиту учитељице која је суспендована због Штрумпфова

Просветари устају у заштиту учитељице која је суспендована због Штрумпфова

Спутник 30.01.2020
Просветари из Црне Горе масовно се солидаришу са Радом Вишњић, учитељицом ОШ „Југославија“ у Бару, која је суспендована са посла зато што су њени ђаци на часу ликовног цртали Штрумпфове у тробојци, која боде очи званичној… »
Када сам радила приредбу на албанском, нисам им сметала: Учитељица из Бара се огласила после суспензије због тробојке

Када сам радила приредбу на албанском, нисам им сметала: Учитељица из Бара се огласила после суспензије због тробојке

Курир 30.01.2020
Случај учитељице Раде Вишњић из Бара поделио је црногорску јавност. Док из министарства и владајућих партија осуђују “било коју злоупотребу деце и образовних установа”, из опозиционог ДНП подржавају учитељицу. Подсетимо, Рада… »
Учитељица из Бара која је суспендована: Са децом сам радила за приредбу тачку уз албанску песму

Учитељица из Бара која је суспендована: Са децом сам радила за приредбу тачку уз албанску песму

Телеграф 30.01.2020
- Немам ја ништа против Муслимана, Албанаца - рекла је Рада. Случај учитељице Рада Вишњић из Бара. која је суспендована након што је на свом Фејсбук профилу објавила фотографију на којој њени ученици показују цртеже на којима… »
"Када сам радила приредбу на албанском, држали су ме као мало воде на длану": Учитељица из Бара о томе зашто је суспендована…

"Када сам радила приредбу на албанском, држали су ме као мало воде на длану": Учитељица из Бара о томе зашто је суспендована…

Вечерње новости 30.01.2020
Ово није први случај да је, како каже, "ширила братство и јединство" СЛУЧАЈ учитељице Раде Вишњић из Бара поделио је црногорску јавност. Док из министарства и владајућих партија осуђују “било коју злоупотребу деце и образовних… »
Учитељица из Бара: Ученици су предложили шта да цртају

Учитељица из Бара: Ученици су предложили шта да цртају

РТС 30.01.2020
Учитељица Рада Вишњић из Бара рекла је јуче "Побједи" да не брине због дисциплинског поступка јер је уверена да ће се доказати да нема њене кривице и одговорности за то што су деца цртала тробојку. Учитељица Основне школе… »
Ексклузивне фотографије: Радови ученика из Бара који су уздрмали Црну Гору

Ексклузивне фотографије: Радови ученика из Бара који су уздрмали Црну Гору

Спутник 30.01.2020
Велики Штрумпф, којег су ученици трећег разреда Основне школе „Југославија“ у Бару нацртали у центру српске тробојке, без сумње је постао нови симбол борбе за очување српских светиња у Црној Гори. Спутњик ексклузивно… »
Штрумпф у центру тробојке као симбол борбе за очување српских светиња: Погледајте цртеже ученика из Бара који су уздрмали…

Штрумпф у центру тробојке као симбол борбе за очување српских светиња: Погледајте цртеже ученика из Бара који су уздрмали…

Велики Штрумпф којег су ученици трећег разреда Основне школе „Југославија“ у Бару нацртали у центру српске тробојке без сумње је постао нови симбол борбе за очување српских светиња у Црној Гори. Велики Штрумпф којег су ученици… »
И црногорски основци знају ко је "Велики Штрумпф", хоће ли због тога страдати учитељица?

И црногорски основци знају ко је "Велики Штрумпф", хоће ли због тога страдати учитељица?

РТВ 30.01.2020
ПОДГОРИЦА/БАР - Рада Вишњић, учитељица Основне школе "Југославија" из Бара, чији су ђаци на часу ликовног цртали Штрумпфове и проскрибовану "тробојку", суспендована је док против ње траје дисциплински поступак. Рада Вишњић… »
"Не знам колико дуго нећу примати плату": Због тробојке суспендована учитељица из Бара

"Не знам колико дуго нећу примати плату": Због тробојке суспендована учитељица из Бара

Рада Вишњић, учитељица из ОШ „Југославија“, чија су деца на часу ликовног цртала Штрумпфове, суспендована је док против ње траје дисциплински поступак. Рада Вишњић, учитељица из ОШ „Југославија“, чија су деца на часу… »
Учитељица из Бара тврди да су деца предложила да цртају штрумпфове на тробојци

Учитељица из Бара тврди да су деца предложила да цртају штрумпфове на тробојци

Нови магазин 30.01.2020
Рада Вишњић, суспендована учитељица Основне школе "Југославија" из Бара, казала је да је уверена да ће доказати да нема њене кривице и одговорности за то што су деца цртала тробојку, односно штрумпфове док је на полеђини била… »
Суспендована учитељица: Ђаци сами предложили да цртају штрумпфове на тробојци

Суспендована учитељица: Ђаци сами предложили да цртају штрумпфове на тробојци

Н1 Инфо 30.01.2020
Рада Вишњић, суспендована учитељица Основне школе "Југославија" из Бара, казала је да је уверена да ће доказати да нема њене кривице и одговорности за то што су деца цртала тробојку, односно штрумпфове док је на полеђини била… »
Учитељица из бара суспендована! Рада Вишњић: Деца су предложила да цртају Штрумпфове са тробојком!

Учитељица из бара суспендована! Рада Вишњић: Деца су предложила да цртају Штрумпфове са тробојком!

Курир 30.01.2020
Рада Вишњиц́, учитељица из ОШ "Југославија", чија су деца на часу ликовног цртала Штрумпфове, суспендована је, док против ње траје дисциплински поступак. Учитељица је ову информацију сазнала јуче поподне када је дошла на… »
Спутњик сазнаје: Учитељица из Бара суспендована јер су деца цртала Штрумпфове са тробојком

Спутњик сазнаје: Учитељица из Бара суспендована јер су деца цртала Штрумпфове са тробојком

Спутник 30.01.2020
Рада Вишњић, учитељица из ОШ „Југославија“, чија су деца на часу ликовног цртала Штрумпфове, суспендована је док против ње траје дисциплински поступак. Учитељица је ову информацију сазнала јуче после подне, када је дошла на… »
"Деца су бирала шта ће да цртају, није мој проблем што директорки смета тробојка": Учитељица Рада из Бара на удару управе…

"Деца су бирала шта ће да цртају, није мој проблем што директорки смета тробојка": Учитељица Рада из Бара на удару управе…

Вечерње новости 29.01.2020
Директорка школе Биљана Вукмановић каже да су у овом случају предузете мере из надлежности директора и покренут је дисциплински поступак. УПРАВА ОШ "Југославија" покренула је дисциплински поступак против учитељице Раде Вишњић… »

Вести дана »