Повезане вести
Дејан Станковић задовољан после ремија Звезде са Вардаром
Дневник 30.01.2020
Фудбалери Црвене звезде у другој контролној утакмици на припремама у Белеку ремизирали су са Вардаром – 0:0. Чета Дејана Станковића била је бољи ривал, али није успела да победи. - Презадовољан сам приступом игри свих… »
Лалатовић после победе над Рапидом: Јако сам задовољан, али треба ићи од утакмице до утакмице
Радио 021 30.01.2020
Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић поручио је да је задовољан игром свог тима у победи над бечким Рапидом, резултатом 2:0, у оквиру припрема у Белеку. Он је поручио да је задовољан игром и у првом и у другом… »
Дејан Станковић: Фалио нам завршни пас
Дневник 30.01.2020
Тренер српског шампиона Црвене звезде Дејан Станковић објаснио је после ремија са Вардаром на чему још мора да се ради, јавља портал Србија данас. - Очекивао сам надигравање и не тако затворен Вардар. Фалио нам је задњи пас, а… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 23 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 33 минутајош 17 повезаних
Трипл-дабл фантастичног рукија Пеликанса! Дерик Квин је ново НБА чудо: Импресивне бројке 13. пика на драфту у поразу од Спарса! (видео)
Курир пре 58 минутајош 13 повезаних