Povezane vesti
Dejan Stanković zadovoljan posle remija Zvezde sa Vardarom
Dnevnik 30.01.2020
Fudbaleri Crvene zvezde u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Beleku remizirali su sa Vardarom – 0:0. Četa Dejana Stankovića bila je bolji rival, ali nije uspela da pobedi. - Prezadovoljan sam pristupom igri svih fudbalera. U prvom poluvremenu… »
Lalatović posle pobede nad Rapidom: Jako sam zadovoljan, ali treba ići od utakmice do utakmice
Radio 021 30.01.2020
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad bečkim Rapidom, rezultatom 2:0, u okviru priprema u Beleku. On je poručio da je zadovoljan igrom i u prvom i u drugom poluvremenu, kao i pristupom… »
Dejan Stanković: Falio nam završni pas
Dnevnik 30.01.2020
Trener srpskog šampiona Crvene zvezde Dejan Stanković objasnio je posle remija sa Vardarom na čemu još mora da se radi, javlja portal Srbija danas. - Očekivao sam nadigravanje i ne tako zatvoren Vardar. Falio nam je zadnji pas, a i ideja da dođemo u… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Novi magazin pre 10 minutajoš 8 povezanih
Protesti zbog rušenja nadstrešnice u Novom Sadu ove nedelje održani u najmanje 103 mesta u Srbiji
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih