Povezane vesti
Mihajlović: Radikali su me vređali zato što govorim istinu o njima
Danas 30.01.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da danas da su nju poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije vređali zbog toga što o njima govori istinu. Do incidenta u Skupštini Srbije u došlo u… »
Mihajlović: Smišljeno nasilje radikala
Dnevnik 30.01.2020
BEOGRAD: Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema nikakvu dilemu da je nasilje poslanika Srpske radikalne stranke nad njom u Skupštini bilo organizovano i smišljeno. "Ono što smo juče videli u… »
Mihajlović: Radikali su me vređali zato što govorim istinu o njima
N1 Info 30.01.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da su je poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije vređali zbog toga što o njima govori istinu. Do incidenta u Skupštini Srbije došlo je u sredu pošto… »
Mihajlović o skandalu u Skupštini: Skoro su legli na mene, čule se psovke!
Mondo 30.01.2020
Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović govorila je jutros o jučerašnjem skandalu u Skupštini Srbije kada je tokom sednice došlo do sukoba između nje i poslanika SRS zbog kojeg je Skupština dvaput prekidala rad. Ministarka saobraćaja i… »
Vesti dana »

Janaf dobio dozvolu za nastavak isporuke nafte NIS-u do 15. oktobra
Kamatica pre 47 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 13 minutajoš 38 povezanih

Brzi Inter Regio vozovi od Inđije do Subotice počeli saobraćaj
In medija pre 23 minutajoš 30 povezanih

Supruga Zdravka Šotre bila je naša misica, dobili su sina Marka, tragično je izgubila život
Hello pre 1 satjoš 70 povezanih

Sutra pretežno sunčano, popodne naoblačenje: Kiša se očekuje uveče i tokom noći
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih