Повезане вести
Михајловић: Радикали су ме вређали зато што говорим истину о њима
Данас 30.01.2020
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да данас да су њу посланици Српске радикалне странке (СРС) у Скупштини Србије вређали због тога што о њима говори истину. До инцидента у… »
Михајловић: Смишљено насиље радикала
Дневник 30.01.2020
БЕОГРАД: Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да нема никакву дилему да је насиље посланика Српске радикалне странке над њом у Скупштини било организовано и смишљено. "Оно… »
Михајловић: Радикали су ме вређали зато што говорим истину о њима
Н1 Инфо 30.01.2020
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да су је посланици Српске радикалне странке (СРС) у Скупштини Србије вређали због тога што о њима говори истину. До инцидента у Скупштини… »
Михајловић о скандалу у Скупштини: Скоро су легли на мене, чуле се псовке!
Мондо 30.01.2020
Министарка саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић говорила је јутрос о јучерашњем скандалу у Скупштини Србије када је током седнице дошло до сукоба између ње и посланика СРС због којег је Скупштина двапут прекидала рад… »
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 2 сатајош 55 повезаних
Дијана Хрка каже да наставља штрајк глађу: "Ниједна институција није почела да ради свој посао"
Радио 021 пре 1 сатјош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 9 сатијош 19 повезаних