Povezane vesti
Mihajlović: Radikali su me vređali zato što govorim istinu o njima
Danas 30.01.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da danas da su nju poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije vređali zbog toga što o njima govori istinu. Do incidenta u Skupštini Srbije u došlo u… »
Mihajlović: Smišljeno nasilje radikala
Dnevnik 30.01.2020
BEOGRAD: Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema nikakvu dilemu da je nasilje poslanika Srpske radikalne stranke nad njom u Skupštini bilo organizovano i smišljeno. "Ono što smo juče videli u… »
Mihajlović: Radikali su me vređali zato što govorim istinu o njima
N1 Info 30.01.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da su je poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije vređali zbog toga što o njima govori istinu. Do incidenta u Skupštini Srbije došlo je u sredu pošto… »
Mihajlović o skandalu u Skupštini: Skoro su legli na mene, čule se psovke!
Mondo 30.01.2020
Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović govorila je jutros o jučerašnjem skandalu u Skupštini Srbije kada je tokom sednice došlo do sukoba između nje i poslanika SRS zbog kojeg je Skupština dvaput prekidala rad. Ministarka saobraćaja i… »
Vesti dana »
Trener Denvera dobio nezgodno pitanje o Jokiću, pa očitao lekciju novinaru: "On je trostruki MVP..."
Kurir pre 21 minutajoš 33 povezane
Denver imao 3 odsto šanse za pobedu, a onda se pojavio Jokić i napravio čudesan preokret
Nova pre 2 satajoš 44 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 6. decembar: Oblačno sa slabom kišom i vetrom
Beta pre 47 minutajoš 18 povezanih
Amerika tvrdi da je postignut napredak u pregovorima s Ukrajinom o planu za okončanje rata
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
IAEA: Oštećeni štit iznad nuklearnog reaktora u Černobilju više ne blokira radijaciju
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih