Повезане вести
Прва жртва сезонског грипа у Нишу
Југ пресс 30.01.2020
НИШ Осамдесетдвогодишњи мушкарац прва је жртва сезонског грипа у Нишу, поврђено је на Институту за јавно здравље. Преминуо је на нишкој Инфективној клиници због компликација изазаваних сезонским грипом. На Инфективну клинику је… »
Прва жртва вируса у републици српској Пацијент преминуо у Бањалуци
Србија данас 30.01.2020
Од последица грипа у Универзитетском клиничком центру РС јуче је преминуо пацијент који је био позитиван на вирус инфлуенце А (без типизације). У Институту за јавно здравство РС кажу да се ради о особи старије животне доби са… »
Забрана посета и у нишком Клиничком центру
Југмедиа 30.01.2020
Од среде 29. јануара, уводи се забрана посета на свим ОЈ Клиничког центра Ниш, поручују из нишког Клиничког центра у саопштењу. “Забрана се уводи у циљу превенције и контроле ширења респираторних инфекција код пацијената… »
Прва жртва грипа у Нишу, због све више оболелих забрањене и посете Клиничком центру
Јужне вести 30.01.2020
Због хроничне болести и компликација које је изазвао вирус грипа, како кажу у нишком Институту за јавно здравље, прошле суботе је преминуо 82-годишњак. Кажу да су због све више оболелих од респираторних инфекција забрањене… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана