Povezane vesti
Futsal spektakl u Nišu, Bojan Pavićević: Nikoga se ne plašimo
Sportski žurnal 30.01.2020
Najbolja futsal reprezentacija Srbije navikla je naciju na uspeh i velike radosti na najvećim takmičenjima a narednih dana, od 1. do 5. februara, u Nišu naše „majstore na petoparcu“ očekuju novi ispiti i veoma teški mečevi na putu do Prvenstva… »
Kvalifikacije za SP: Srpski futsaleri pred izazovom
Dnevnik 30.01.2020
Srpska reprezentacija u futsalu u subotu i nedelju igra utakmice Elit runde kvalifikacija u Nišu za Svetsko prvenstvo. Pored selekcije Srbije, za mesto među najboljima na svetu boriće se Ukrajina, Francuska i Španija. Hala Čair biće biće ispunjena… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana