Повезане вести
Градоначелник Цветановић насмејао лесковачке функционере, а наљутио Нишлије
Јужне вести 31.01.2020
Док је у скупштинској сали добио подршку присутних који су се смејали, градоначелник Лесковца Горан Цветановић сада од јавности добија осуде, јер је Ниш описао као “град од 3 слова, на улазу затвор, на излазу лудница”. Његов… »
Градоначелник Лесковца се извинио Нишлијама и градоначелнику Ниша
Југмедиа 31.01.2020
Градноначелник Лесковца Горан Цветановић извинио се данас у отвореном писму грађанима Ниша и градоначелнику Ниша Дарку Булатовић због шале коју је о граду Нишу изговорио за скупштинском говорницом, што је изазвало бурне реакције… »
Градоначелник Лесковца се извинио градоначелнику и грађанима Ниша
Нишке вести 31.01.2020
„Током изгалања несвесно сам увредио грађане Ниша, али ми то ни у сну није била намера. Напротив, током говора сам истакао да је Ниш универзитетски центар, велики и модеран град, у коме многи наши успешни Лесковчани завршавају… »
Градоначелник Лесковца о Нишу: На улазу затвор, на излазу лудница
Н1 Инфо 31.01.2020
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић извинио се грађанима Ниша и градоначелнику Дарку Булатовићу пошто је за скупштинском говорницом Ниш описао као "град од 3 слова, на улазу затвор, на излазу лудница", што су многобројни… »
Након осуде јавности, градоначелник Лесковца се извињава Нишлијама
Јужне вести 31.01.2020
Након што је за скупштинском говорницом Ниш описао као "град од 3 слова, на улазу затвор, на излазу лудница", што су многобројни грађани, активисти цивилног сектора и опозиционари осудили, први човек Лесковца Горан Цветановић се… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Субвенције за енергетску ефикасност искористиће 50.000 породица до 2027.
Нова економија пре 7 минутајош 17 повезаних
Да ли ће ми се порез на имовину обрачунати и пет година уназад, ако сад пријавим некретнину? Овако то решава легализација
Блиц пре 2 минутајош 14 повезаних
Бачена бомба на кућу Здравка Чолића у Београду, приведен осумњичени
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Заседао Републички штаб: Повољна метеоролошка ситуација, ванредно још само у Прибоју
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних