Povezane vesti
Bojana Maljević: Kosovo jeste nezavisno, imalo ili nemalo stolicu u UN
N1 Info 31.01.2020
Glumica i producentkinja Bojana Maljević izjavila je da joj u slučaju kosovskog problema razgraničenje deluje kao izmišljena reč. "Kada sam prvi put za to čula u medijima, sećam se da mi je razgraničenje delovalo kao izmišljena reč kojom hoćemo da kažemo… »
Maljević: Razgraničenje deluje kao reč kojom hoćemo da kažemo da je Kosovo nezavisno
Danas 31.01.2020
Glumica i producentkinja Bojana Maljević izjavila je FoNetu da joj u slučaju kosovskog problema razgraničenje deluje kao izmišljena reč. „Kada sam prvi put za to čula u medijima, sećam se da mi je razgraničenje delovalo kao izmišljena reč kojom hoćemo da… »
Vesti dana »

Podrška studentima DUNP-a: Okupljanje građana kod Vukovog spomenika, prisutna i policija (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 81 povezana

VIDEO Protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu: Žandarmerija potisnula građane
Radio 021 pre 3 minutajoš 27 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 57 minutajoš 48 povezanih

Srbijo, spremi se Oblaci nadiru, kiša samo što nije počela, večeras drastična promena vremena
Alo pre 18 minutajoš 49 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane