Povezane vesti
Kragujevčanka tvrdi da je dobila otkaz zbog karcinoma, banka tvrdi suprotno
Mondo 31.01.2020
Bankarska činovnica Anđelka Todorović (46) iz Kragujevca kazala je da je dobila otkaz pošto je obavestila rukovodioca banke da boluje od karcinoma dojke, dok iz banke navode da bolest nije razlog za otkaz. Bankarska činovnica Anđelka Todorović (46) iz… »
Tvrdi da je otpuštena kad je rekla da ima rak, iz Adiko banke kažu - neistine
N1 Info 31.01.2020
Bankarska službenica Anđelka Todorović (46) iz Kragujevca rekla je da je dobila otkaz pošto je obavestila rukovodioca banke da boluje od karcinoma dojke. U saopštenju Adiko banke navedeno je da je "postupanje sprovedeno u skladu sa ugovorom o radu i… »
"Otpustili su me kad sam rekla da imam rak": Samohrana majka (46) iz Kragujevca dobila otkaz
Telegraf 31.01.2020
Poslodavac negira optužbe: Nije se uklopila u kolektiv. Bankarska službenica A.T. (46) iz Kragujevca rekla je da je dobila otkaz pošto je obavestila rukovodioca banke da boluje od karcinoma dojke, dok iz banke navode da bolest nije razlog za otkaz, već… »
Vesti dana »

"Vučić poziva na lažni dijalog nakon neuspešnog vanrednog stanja"
Pravda pre 21 minutajoš 70 povezanih

Počelo je! Rhmz niže hitna upozorenja: Žestoko nevreme nezaustavljivo gazi ova tri dela Srbije, objavljena trasa najjačih oluja
Blic pre 51 minutajoš 65 povezanih

(Foto) ujedinjene nacije zvanično proglašavaju glad u Gazi Izraelci negiraju i okrivljuju Hamas žitelji Gaze žive u katastrofalnim uslovima
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 3 satajoš 21 povezana