Povezane vesti
Drogirani vozač joj je uništio skupoceni džip, a evo u čemu se sada vozi!
Mondo 31.01.2020
Nova kola ili nešto drugo? Nova kola ili nešto drugo? Džip "rendž rover" voditeljke Dajane Paunović uništen je početkom januara na Košutnjaku. Oko tri sata ujutru 4. januara, u džip parkiran ispred njene zgrade udario je drugi vozač pod dejstvom… »
Nakon što joj je uništen auto, zgodna voditeljka je primorana da ovako ide gradom!
Svet & Skandal 31.01.2020
Dajani Paunović pijani vozač nedavno se zakucao u auto vredan 45.000 evra i potpuno ga uništio, pa je njena godina počela veoma turbulentno. Voditeljka je slučaj prijavila policiji, a potom sve prepustila nadležnima. Za to vreme, kako se navodi, ona… »
Uslikali smo voditeljku "Pinka" nakon što joj je uništen auto od 45.000 evra: Sređena od glave do pete, a evo kako se SAD…
Blic 31.01.2020
Nakon što je nedavno na parkingu doživela udes, kada ju je nepoznata osoba kolima udarila u njen automobil vredan 45.000 evra, Dajana Paunović je slučaj prijavila policiji, a potom sve prepustila nadležnima. Za to vreme ona se u Beogradu vozi… »
Vesti dana »
Izrael ubio 11 ljudi u Libanu, Hezbollah napao izraelski položaj
Al Jazeera pre 2 satajoš 16 povezanih
Skupština Novog Sada raspravlja o smeni gradonačelnika
Slobodna Evropa pre 19 minutajoš 14 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 26 minutajoš 16 povezanih
Vučić: Svedoci smo neverovatnog licemerja Zapada; Očekuje me težak dan u Briselu /video/
Sputnik pre 38 minutajoš 10 povezanih
Loše šutersko veče Bogdanovića, ostao sam na “dopunskoj” (video)
Sportski žurnal pre 31 minutajoš 12 povezanih