Povezane vesti
"Novak? Pustio je Endija da pobedi!" Legendarni Bojsi iz Mućki o "tajni" Đokovića, Zvezdi i kriketu
Telegraf 31.01.2020
Takođe, čuo sam da je i Novak želeo da nas upozna ovde - kaže Džon Čalis, proslavljeni glumac. Džon Čalis, čuveni Bojsi iz britanske hit serije " Mućke" ("Only fools and horses"), boravi ovih dana u Srbiji, gde snima svoj dokumetarac "Biti Bojsi… »
Bojsi iz "Mućki" za Telegraf otkrio šta bi kupio od Dela - jugoslovenski rizling ili albanski radio
Telegraf 31.01.2020
"Imam 24 litre jugoslovenskog rizlinga u garaži", kaže u jednoj epizodi "Mućki" Del Boj. Džon Čalis, čuveni Bojsi iz britanske hit serije " Mućke" (" Only fools and horses"), boravi ovih dana u Srbiji, gde snima svoj dokumetarac "Biti Bojsi u… »
Čuveni Bojsi s fanovima u Beogradu Lepo mi je, ovde ljudi umeju da se zabavljaju! Otac i sin došli iz Valjeva da ga vide
Kurir 31.01.2020
BEOGRAD - Zvezda nezaboravne serije "Only Fools and Horses", u Srbiji poznatije pod imenom "Mućke", Džon Čalis, čuveni Bojsi, potpisivao je svoje knjige i družio se sa fanovima urnebesnog televizijskog formata. Stotinak strpljivih Beograđana… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih