Povezane vesti
Tužilaštvo: Vučići nemaju veze s Koluvijom, Vučević: Ponosan sam zbog pobede istine i pravde
Moj Novi Sad 31.01.2020
Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u bilo kakvom kontaktu ili komunikaciji sa Predragom Koluvijom, vlasnikom poljoprivrednog dobra "Jovanjica" na kojem je pronađena… »
Vučević: Ponosan što su istina i pravda pobedili
RTV 31.01.2020
NOVI SAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je danas povodom saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal kome je on podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata i istakao da… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 3 minutajoš 38 povezanih
Supruga aktiviste pretučenog u policijskoj stanici u Novom Sadu: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Nova pre 4 satijoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 5 satijoš 39 povezanih