Повезане вести
Свеет 17 или Доминација
Моззарт спорт 01.02.2020
Новак Ђоковић на Доминика Тима у финалу Аустралијан опена. Са једне стране 16-струки гренд слем шампион, а са друге - Доминик Тим. Новак Ђоковић за осму титулу у Мелбурну и повратак на прво место АТП листе против једног у низу… »
Америчка тенисерка Софија Кенин освојила Мелбурн
Данас 01.02.2020
Америчка тенисерка Софија Кенин (21) надиграла је Гарбиње Мугурусу са 2:1 у финалу Аустралијан Опена и дошла до првог Гренд слем трофеја у каријери. Кенин је до победе над Шпанкињом дошла после резултатског преокрета… »
Кенин освојила Аустралијан опен
Дневник 01.02.2020
МЕЛБУРН: Млада америчка тенисерка Софија Кенин освојила је титулу на Аустралијан опену, пошто је данас у финалу савладала Гарбиње Мугурузу из Шпаније са 4:6, 6:2, 6:2. Кенин је до прве грен слем титуле у каријери стигла после… »
Неустрашива Кенин је шампионка Аустралијан Опена!
Н1 Инфо 01.02.2020
Софија Кенин нова је шампионка Аустралијан Опена! Американка је у великом финалу у Мелбурну победила шпанску тенисерку Гарбиње Мугурузу са 4:6, 6:2, 6:2. Млада америчка играчица је освојила прву Грен слем титулу у свом првом… »
Софиа Кенин побједница Аустралиан Опена
Ал Јазеера 01.02.2020
Американка је у суботњем финалу у Мелбоурну савладала Шпањолку Гарбине Мугурузу са 4:6, 6:2, 6:2; у недјељју финале тенисера Новак Ђоковић – Доминиц Тхием. Америчка 21-годишња тенисерка Софиа Кенин нова је побједница… »
Ова шећерлема је управо освојила Аустралијан опен! А пре 15 година је руку под руку са Ким Кластејрс очарала Мелбурн
Спортал блиц 01.02.2020
Пре 14 година Ким Клајстерс је била на врху тениског света, па је “дворове” Аустралијан опена показала преслаткој шестогодишњој Американки руског порекла. Иста та одушевљена клинка, данас је освојила исти тај Аустралијан опен… »
"Моји Срби су уз мене": Ђоковић се узда у подршку навијача пред финале Мелбурна
Вечерње новости 01.02.2020
Знам да ћу имати наше Србе који ће бити ту и подржавати ме, сад независно да ли ће бити већина за мене или не, ја знам шта ми је чинити на терену. За прво место на АТП листи и осму титулу на Аустралијан опену Новак Ђоковић ће… »
За Ђоковића би било боље да игра против: - Надала?! Увек иста прича: Потцењују Новака, а онда ће у недељу "нисам тако…
Спортал блиц 01.02.2020
Када је Доминик Тим прошао Рафаела Надала у четвртфиналу многи су одмах прокоментарисали како то није добро за Новака Ђоковића и његов поход на осму титулу на Аустралијан опену. Рафа или Зверев били би, према мишљењу… »
Вести дана »
Групе студената из више градова пешаче ка Новом Саду, дочек и протест у Ваљеву
РТС пре 1 сатјош 40 повезаних
Састац́у се са Путином уколико постоји извесност договора о Украјини
Вести онлине пре 1 сатјош 32 повезане
Скупови против блокада одржани у Пожаревцу, Краљеву и Врању уз учешће министара
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 39 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 10 сатијош 20 повезаних
Обрадовић открио лоше вести о нвори: Ево кад ће дебитовати Батлер...
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних