Povezane vesti
„Čekali su da bude sama, uperili cevi u nju, polomili sliku mog pokojnog oca i demolirali kuću": Knežević o detaljima hapšenja…
Večernje novosti 01.02.2020
Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodičnu kuću. CRNA Gora se ne smiruje. Posle hapšenja Ratke Knežević… »
Knežević: Uperili su cev u moju majku, polomili sliku pokojnog oca i demolirali kuću
Sputnik 01.02.2020
Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodičnu kuću. On je na konferenciji za novinare u Podgorici kazao da je sudija… »
Knežević: Policija čekala da odemo u Beograd da pretrese kuću
Politika 01.02.2020
PODGORICA – Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodicnu kuću. On je na konferenciji za novinare u Podgorici… »
Knežević: Policija čekala da brat i ja otputujemo da bi pretresla kuću
N1 Info 01.02.2020
Situacija u Crnoj Gori i dalje je napeta posle pretresa koji je policija izvršila u Zeti, i privođenja desetak građana, uključujući i majku poslanika opozicionog Demokratskog fronta Milana Kneževića. Izvor: N1 Knežević tvrdi da je policija čekala da on i… »
Bacili su na pod i gazili sliku mog pokojnog oca: Knežević opisao kako mu je uhapšena majka i odvedena sa lisicama!
Kurir 01.02.2020
Milan Knežević, jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta i poslanik u crnogorskom parlamentu, objasnio je u kakvoj atmosferi je uhapšena njegova majka Ratka Knežević prilikom upada maskiranih policajaca u njihovu porodičnu kuću juče ujutru. "Moja… »
Vesti dana »
Brnabić: Venecijanska komisija dala pozitivno mišljenje o izmenama pravosudnih zakona
Beta pre 38 minutajoš 23 povezane
Deo Moravskog koridora zatvoren od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Radio 021 pre 33 minutajoš 27 povezanih
Američke akcije skočile, optimizam povećan nakon najave mirovnog sporazuma
Politika pre 33 minutajoš 49 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Moramo da budemo spremni da ponovo udarimo po Iranu
Večernje novosti pre 38 minutajoš 30 povezanih