Повезане вести
Полиција Црне Горе: Претрес куће Кнежевића урађен по закону (видео)
Мондо 01.02.2020
Из Управе полиције Црне Горе тврде да су законито претресли кућу опозиционог посланика Милана Кнежевића, али и све остале у којима су јуче били, јављају подгоричке Вијести. Из Управе полиције Црне Горе тврде да су законито… »
"Уперили цеви у жену од 69 година, па поломили фотографију покојног оца": Кнежевић описао како му је ухапшена мајка
Србија данас 01.02.2020
Казао је да је полиција у 5.20 ујутро упала у породичну кућу не дозволивши његовој мајци да им отвори врата. Посланик црногорског опозиционог Демократског фронта Милан Кнежевић изјавио је данас да је полиција чекала да он и… »
Председник реаговао на хапшења Срба: Ја сам Србин, боли ме све ово у Црној Гори! Србија ће увек бити уз свој народ!
Курир 01.02.2020
Шеф државе, после акције црногорске полиције, поручио да ће Србија увек бити уз свој народ и помоћи му, али и да морамо да поштујемо и знамо да постоји друга држава. Председник Србије Александар Вучић није јуче могао да оћути на… »
Вести дана »
"Орлови" траже чудо на "Вемблију": Ево где можете гледати директан пренос меча Енглеска - Србија
Курир пре 5 минутајош 2 повезане
Породила се Ања Мит! Глумица објавила емотивну фотографију из породилишта и откриле име сина (фото)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Валић Недељковић: Непотпуни избор Савета РЕМ-а је пропуст који није смео да се догоди
Данас пре 5 сатијош 1 повезана