Povezane vesti
Policija Crne Gore: Pretres kuće Kneževića urađen po zakonu (video)
Mondo 01.02.2020
Iz Uprave policije Crne Gore tvrde da su zakonito pretresli kuću opozicionog poslanika Milana Kneževića, ali i sve ostale u kojima su juče bili, javljaju podgoričke Vijesti. Iz Uprave policije Crne Gore tvrde da su zakonito pretresli kuću opozicionog… »
"Uperili cevi u ženu od 69 godina, pa polomili fotografiju pokojnog oca": Knežević opisao kako mu je uhapšena majka
Srbija danas 01.02.2020
Kazao je da je policija u 5.20 ujutro upala u porodičnu kuću ne dozvolivši njegovoj majci da im otvori vrata. Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za… »
Predsednik reagovao na hapšenja Srba: Ja sam Srbin, boli me sve ovo u Crnoj Gori! Srbija će uvek biti uz svoj narod!
Kurir 01.02.2020
Šef države, posle akcije crnogorske policije, poručio da će Srbija uvek biti uz svoj narod i pomoći mu, ali i da moramo da poštujemo i znamo da postoji druga država. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije juče mogao da oćuti na maltretiranje građana u… »
Vesti dana »
Ovo su rešenja testa iz matematike koji su osmaci danas polagali na maloj maturi
Blic pre 11 minutajoš 29 povezanih
Zelenski na samitu G7, dočekao ga Makron, Tramp se pravi da ga ne vidi? Francuski predsednik seo između lidera Amerike i Ukrajine (foto, video)
Kurir pre 36 minutajoš 28 povezanih
Raspored na Mundijalu (6. dan): Mesi konačno na terenu, svi čekaju da vide Halandov debi na Svetskom prvenstvu
Danas pre 4 satijoš 33 povezane
Hatami: Razlog za poraz SAD i Izraela bila je greška u proceni iranskog naroda
RTV pre 56 minutajoš 21 povezana