Povezane vesti
Februarska nagrada Novog Sada uručena Joland Korori iz NURDOR-a (foto)
Dnevnik 01.02.2020
Na svečanoj akademiji priređenoj danas u Srpskom narodnom pozorištu povodom 1. februara Dana Grada Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević je uručio Joland Korori „Golubicu“, simbol najznačajnijeg gradskog priznanja. Tradicionalna Februarska nagrada… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Blic 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno posvećen… »
Svečanom akademijom obeležen Dan grada i uručena Februarska nagrada
Moj Novi Sad 01.02.2020
Svečanim činom u Srpskom narodnom pozorištu obeležen je rođendan Grada Novog Sada, a gradonačelnik Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Srbija danas 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno posvećen… »
Vesti dana »

Rođena sestra Saše Popovića neutešna na pomenu bratu, pala Suzani u zagrljaj
Hello pre 15 minutajoš 31 povezana

Kosovo i dalje bez Skupštine: Poslanici ne mogu da se dogovore oko srpskog potpredsednika
Danas pre 26 minutajoš 21 povezana

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 79 povezanih

(Video) Gore ruske rafinerije! Odzvanjale eksplozije, izbili požari: Napadi ukrajinske vojske u Krasnodaru i Samarskoj oblasti
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih