Povezane vesti
Februarska nagrada Novog Sada uručena Joland Korori iz NURDOR-a (foto)
Dnevnik 01.02.2020
Na svečanoj akademiji priređenoj danas u Srpskom narodnom pozorištu povodom 1. februara Dana Grada Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević je uručio Joland Korori „Golubicu“, simbol najznačajnijeg gradskog priznanja. Tradicionalna Februarska… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Blic 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno… »
Svečanom akademijom obeležen Dan grada i uručena Februarska nagrada
Moj Novi Sad 01.02.2020
Svečanim činom u Srpskom narodnom pozorištu obeležen je rođendan Grada Novog Sada, a gradonačelnik Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR)… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Srbija danas 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 1 satjoš 93 povezane

UŽIVO Protest u Beogradu: Najveći skup do sada, Žandarmerija na ulicama, građani se razilaze
Radio 021 pre 12 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

MUP: Poslednje upozorenje da prestanu napadi i provokacije prema pripadnicima policije
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih