Povezane vesti
Februarska nagrada Novog Sada uručena Joland Korori iz NURDOR-a (foto)
Dnevnik 01.02.2020
Na svečanoj akademiji priređenoj danas u Srpskom narodnom pozorištu povodom 1. februara Dana Grada Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević je uručio Joland Korori „Golubicu“, simbol najznačajnijeg gradskog priznanja. Tradicionalna Februarska… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Blic 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno… »
Svečanom akademijom obeležen Dan grada i uručena Februarska nagrada
Moj Novi Sad 01.02.2020
Svečanim činom u Srpskom narodnom pozorištu obeležen je rođendan Grada Novog Sada, a gradonačelnik Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR)… »
Joland Korori: Februarsku nagradu primam u svoje i ime "vojske" na čijem sam čelu
Srbija danas 01.02.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je Februarsku nagradu ovogodišnjoj dobitnici, predsednici Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korori. Njoj je to najviše gradsko priznanje dodeljeno za izuzetno… »
Vesti dana »
"Barselona je moj omiljeni klub": Elšnik imao šta da kaže nakon poraza Zvezde
Večernje novosti pre 30 minutajoš 13 povezanih
Budimpešta danas domaćin Samita Evropske političke zajednice, učestvuje Vučić
Euronews pre 48 minutajoš 6 povezanih
Denver pobedio Oklahomu uz novi tripl-dabl Nikole Jokića (video)
Politika pre 0 minutajoš 7 povezanih