Povezane vesti
Potresna ispovest Elene, najstarije transrodne osobe u BiH
Mondo 01.02.2020
Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem, dokolenice i suknjice, plave i crne. Čeznula sam da budem jedna od njih... Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem… »
Ispovest elene, najstarije transrodne osobe u bih: Obeležena od samog rođenja za ceo život
Kurir 01.02.2020
Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem, dokolenice i suknjice, plave i crne. Čeznula sam da budem jedna od njih. Često su me napadale što ih gledam, a nisu bile svesne da gledam šta nose, a ne njih – rekla… »
Elena je najstarija transrodna žena u BiH: Komšija joj uperio pištolj u glavu, pretio da će je ubiti
Telegraf 01.02.2020
Na proleće ove godine Elena bi trebalo na operaciju u Beograd, koja košta skoro 800 evra, a redovno pije hormone, koji su znatno skuplji u BiH. - Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem, dokolenice i… »
“Uperio je pištolj u mene, samo sam se pomolila”: Najstarija transrodna žena u BiH prolazi kroz pakao od malih nogu
Večernje novosti 01.02.2020
Na proleće ove godine Elena bi trebala na operaciju u Beograd, koja košta skoro 800 evra. Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem, dokolenice i suknjice, plave i crne. Čeznula sam da budem jedna od njih… »
Sve je počelo od samog rođenja: Potresna priča najstarije transrodne žene u BiH (foto)
Blic 01.02.2020
Najteže mi je pao period osnovne škole. Devojčice su u to vreme imale sandale s kaišem, dokolenice i suknjice, plave i crne. Čeznula sam da budem jedna od njih. Često su me napadale što ih gledam, a nisu bile svesne da gledam šta nose, a ne njih – rekla… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju objekata po novom Zakonu počela jutros u četiri sata: Šta je potrebno od dokumentacije?
OK radio pre 8 minutajoš 33 povezane
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 43 minutajoš 30 povezanih
Pojavili se prvi snimci napada Tajlanda na Kambodžu: Na udaru zgrada vojske VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 26 povezanih
Potpuna dominacija Nikole Jokića! Pogledajte kako je Srbin pocepao mrežu Šarlota: Ređao trojku za trojkom, delio magične asistencije... (video)
Kurir pre 23 minutajoš 26 povezanih
Stabilnije vreme uz čestu maglu: detaljna vremenska prognoza za danas i naredne dane
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih