Повезане вести

Потресна исповест Елене, најстарије трансродне особе у БиХ

Потресна исповест Елене, најстарије трансродне особе у БиХ

Мондо 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих... Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време… »
Исповест елене, најстарије трансродне особе у бих: Обележена од самог рођења за цео живот

Исповест елене, најстарије трансродне особе у бих: Обележена од самог рођења за цео живот

Курир 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих. Често су ме нападале што их гледам, а нису биле свесне да гледам шта… »
Елена је најстарија трансродна жена у БиХ: Комшија јој уперио пиштољ у главу, претио да ће је убити

Елена је најстарија трансродна жена у БиХ: Комшија јој уперио пиштољ у главу, претио да ће је убити

Телеграф 01.02.2020
На пролеће ове године Елена би требало на операцију у Београд, која кошта скоро 800 евра, а редовно пије хормоне, који су знатно скупљи у БиХ. - Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с… »
“Уперио је пиштољ у мене, само сам се помолила”: Најстарија трансродна жена у БиХ пролази кроз пакао од малих ногу

“Уперио је пиштољ у мене, само сам се помолила”: Најстарија трансродна жена у БиХ пролази кроз пакао од малих ногу

Вечерње новости 01.02.2020
На пролеће ове године Елена би требала на операцију у Београд, која кошта скоро 800 евра. Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да… »
Све је почело од самог рођења: Потресна прича најстарије трансродне жене у БиХ (фото)

Све је почело од самог рођења: Потресна прича најстарије трансродне жене у БиХ (фото)

Блиц 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих. Често су ме нападале што их гледам, а нису биле свесне да гледам шта… »

Вести дана »