Повезане вести
Потресна исповест Елене, најстарије трансродне особе у БиХ
Мондо 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих... Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време… »
Исповест елене, најстарије трансродне особе у бих: Обележена од самог рођења за цео живот
Курир 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих. Често су ме нападале што их гледам, а нису биле свесне да гледам шта… »
Елена је најстарија трансродна жена у БиХ: Комшија јој уперио пиштољ у главу, претио да ће је убити
Телеграф 01.02.2020
На пролеће ове године Елена би требало на операцију у Београд, која кошта скоро 800 евра, а редовно пије хормоне, који су знатно скупљи у БиХ. - Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с… »
“Уперио је пиштољ у мене, само сам се помолила”: Најстарија трансродна жена у БиХ пролази кроз пакао од малих ногу
Вечерње новости 01.02.2020
На пролеће ове године Елена би требала на операцију у Београд, која кошта скоро 800 евра. Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да… »
Све је почело од самог рођења: Потресна прича најстарије трансродне жене у БиХ (фото)
Блиц 01.02.2020
Најтеже ми је пао период основне школе. Девојчице су у то време имале сандале с каишем, доколенице и сукњице, плаве и црне. Чезнула сам да будем једна од њих. Често су ме нападале што их гледам, а нису биле свесне да гледам шта… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Тамо смо где смо били пре девет месеци, овим ништа није решено
Данас пре 4 сатијош 55 повезаних

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних

Скуп подршке ухапшеним пољопривредницима најављен за среду испред суда
Радио 021 пре 3 сатајош 33 повезане