Povezane vesti
Brat Milana Kneževića: Idem u Crnu Goru da me uhapse
Sputnik 01.02.2020
Uzdignuta čela, ponosan što sam Srbin i Zećanin, učesnik svake litije i molebana, vernik Srpske pravoslavne crkve, dolazim sutra uveče u Crnu Goru, jer se moj niko nikad nije skrivao, kaže Mirko Knežević, rođeni brat narodnog poslanika i jednog od lidera… »
Brat Milana Kneževića se ne boji hapšenja! Pre povratka u Crnu Goru Mirko poručio: Za razliku od nekih ja se ne skrivam!
Kurir 01.02.2020
Crnogorska policija je na brutalan način uhapsila Ratku Knežević majku poslanika Demokratskog Fronta Milana Kneževića, a tom prilikom su tražili njegovog brata Mirka, koji se nelezio u Beogradu. Ratka Knežević je u međuvremenu puštena, ali po rečima… »
Vesti dana »
Napad na Kijev, trećina prestonice bez grejanja; Poljska zatvorila aerodrome i podigla avione
RTS pre 15 minutajoš 38 povezanih
Amerikanac izrazito zabrinut za bezbednost kolege: Sklanjajte ga odatle, zaboravite utakmice, neće moći normalno da se kreće!
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 20 minutajoš 19 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj i u gradovima i na granicama
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Mali: Srbija će morati da reaguje ako se do 15. januara ne pronađe rešenje za NIS
Euronews pre 35 minutajoš 9 povezanih