Povezane vesti
Mečka Božana ili mrmot Fil – ima zime, nema zime
RTS 02.02.2020
I dok mi čekamo Sretenje i mečku Božanu, u Americi, na današnji Dan mrmota, proveravaju do kada će trajati zima. Dan mrmota tradicionalni je pensilvanijski praznik. Bazira se na verovanju da na taj dan mrmot izlazi iz svoje jazbine da predvidi vreme… »
Jeste da omaši često, ali mrmot Fil predvideo rano proleće
RTS 02.02.2020
Hiljade ljudi okupilo se u Goblers Nobu u Panksatoniju u Pensilvaniji da vide koju će prognozu dati najpoznatiji meteorolog na zapadnoj hemisferi. Mrmot Fil izašao je iz brloga u ranim jutarnjim časovima i nije video svoju senku, pa je tako predvideo… »
Mrmot Panksatoni Fil izašao iz jazbine da predvidi vreme: Evo šta je poručio kada stiže proleće
Večernje novosti 02.02.2020
Mi imamo Gordanu i Mišu, Amerikanci Fila. Naši medvedi predviđaju na Sretenje, a Panksatoni Fil je danas "izrekao" svoju prognozu vremena u Americi. Mi imamo Gordanu i Mišu, Amerikanci Fila. Naši medvedi predviđaju na Sretenje, a Panksatoni Fil je… »
Vesti dana »
Protesti u N. Sadu: Traži se istraga o policijskoj brutalnosti nad uhapšenim penzionerom
Al Jazeera pre 1 satjoš 33 povezane
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Ovo su poslednje informacije o zdravstvenom stanju povređenih u Čoki
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 36 minutajoš 21 povezana