Повезане вести

Додик: Нема пута БиХ у НАТО

Вести онлине 02.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема пута БиХ у НАТО и да ниједан интегративни корак према тој војној организацији неће бити учињен док он обавља функцију на којој се налази у Председништву БиХ и води… »
Додик: Нема пута БиХ у НАТО док сам ја у Председништву БиХ

Додик: Нема пута БиХ у НАТО док сам ја у Председништву БиХ

Н1 Инфо 02.02.2020
Члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик поручио је да нема пута БиХ у НАТО и да ниједан интегративни корак према тој војној организацији неће бити учињен док он обавља функцију на којој се налази у Председништву… »
Додик: Сребреница је подвала Бошњака и дела међународне заједнице

Додик: Сребреница је подвала Бошњака и дела међународне заједнице

Нови магазин 02.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да се на случају подизања оптужнице за злочине у Сребреници против председника Борачке организације РС (БОРС), генерала Миломира Савчића види да је Суд БиХ "наметнут… »

РТВ 02.02.2020
БАЊА ЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема пута БиХ у НАТО и да ниједан интегративни корак према тој војној организацији неће бити учињен док он обавља функцију на којој се налази у… »

Политика 02.02.2020
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема пута БиХ у НАТО и да ниједан интегративни корак према тој војној организацији неће бити учињен док он обавља функцију на којој се налази у Председништву… »
Додик о чланству БиХ у НАТО: Док сам ја на функцији неће бити корака ка интеграцији у Алијансу

Додик о чланству БиХ у НАТО: Док сам ја на функцији неће бити корака ка интеграцији у Алијансу

Курир 02.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема пута БиХ у НАТО и да ниједан интегративни корак према тој војној организацији неће бити учињен док он обавља функцију на којој се налази у Председништву БиХ и води… »
"Сребреница је озбиљна подвала Бошњака": Додик рекао да је Суд БиХ наметнут да би искључиво пресуђивао Србима

"Сребреница је озбиљна подвала Бошњака": Додик рекао да је Суд БиХ наметнут да би искључиво пресуђивао Србима

Блиц 02.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је Сребреница озбиљна подвала Бошњака и дела међународне заједнице и да се и на случају генерала Миломира Савчића види да је Суд БиХ наметнут да би искључиво пресуђивао… »
“То једино знају” Ковачевић тврди да СДС и ПДП лажним информацијама обмањују јавност

“То једино знају” Ковачевић тврди да СДС и ПДП лажним информацијама обмањују јавност

Блиц 02.02.2020
СДС и ПДП настављају да обмањују јавност потпуно лажним и непровереним информацијама и то је, очигледно, једино што знају, а једина истина је да БиХ није активирала Акциони план за чланство у НАТО, није усвојила годишњи… »

Вести дана »