Povezane vesti
Raspisana poternica za bivšim učesnikom "Zadruge"!
Alo 02.02.2020
Noć je proveo u policijskoj stanici! Popularni reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson sinoć je bio član žirija u "Zadrugoviziji", a kako smo saznali, samo nekoliko dana ranije noć je proveo u policijskoj stanici! Mediji su pitali… »
Priveden: Reper proveo noć u stanici?
Mondo 02.02.2020
Đekson je za "Pink" ispričao zašto su ga priveli. Đekson je za "Pink" ispričao zašto su ga priveli. Nakon što se završila "Zadrugovizija" u kojoj je bio deo žiri ekipe otkrio je šta se desilo. "Proveo sam noć u stanici. Priveli su me zato što sam bio na… »
Đekson Proveo noć u samici!? Pokupili ga ispred zgrade: Bila je raspisana poternica, a evo i zašto!
Kurir 02.02.2020
Nekadašnji zadrugar i reper Nemanja Đerić Đekson, koji se prethodne večeri pojavio u sastavu stručnog žirija "Zadrugovizije", proveo je jednu noć u policijskoj stanici jer je, kako je objasnio, "bio na poternici zbog nekih motora od ranije". "Proveo sam… »
Vesti dana »

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 2 satajoš 43 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 218 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 22 povezane

Crno-beli bez dvojice povređenih, Blagojević najavio ''hrabar, drzak i pametan Partizan'', uz dva puta ponovljeni apel navijačima!
Sportske.net pre 5 minutajoš 24 povezane