Povezane vesti
Raspisana poternica za bivšim učesnikom "Zadruge"!
Alo 02.02.2020
Noć je proveo u policijskoj stanici! Popularni reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson sinoć je bio član žirija u "Zadrugoviziji", a kako smo saznali, samo nekoliko dana ranije noć je proveo u policijskoj stanici! Mediji su pitali… »
Priveden: Reper proveo noć u stanici?
Mondo 02.02.2020
Đekson je za "Pink" ispričao zašto su ga priveli. Đekson je za "Pink" ispričao zašto su ga priveli. Nakon što se završila "Zadrugovizija" u kojoj je bio deo žiri ekipe otkrio je šta se desilo. "Proveo sam noć u stanici. Priveli su me zato što sam bio na… »
Đekson Proveo noć u samici!? Pokupili ga ispred zgrade: Bila je raspisana poternica, a evo i zašto!
Kurir 02.02.2020
Nekadašnji zadrugar i reper Nemanja Đerić Đekson, koji se prethodne večeri pojavio u sastavu stručnog žirija "Zadrugovizije", proveo je jednu noć u policijskoj stanici jer je, kako je objasnio, "bio na poternici zbog nekih motora od ranije". "Proveo sam… »
Vesti dana »
"Pohvalili su nas, rekli su da ovo godinama nisu videli" Brnabić nakon sednice Venecijanske komisije: "Dali su nam apsolutno pozitivno mišljenje" (video)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Zatvaranje naplatne stanica Preljina od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Serbian News Media pre 46 minutajoš 27 povezanih
Američke akcije skočile, optimizam povećan nakon najave mirovnog sporazuma
Politika pre 31 minutajoš 49 povezanih
Iranski mediji: Teheran ne odustaje od prava na obogaćivanje uranijuma
Nedeljnik pre 2 satajoš 30 povezanih