Povezane vesti
Bukvalno blistala i nije žalila para! Evo koliko je Ceca platila haljinu koju je nosila na Veljkovm venčanju! Papreno
Kurir 03.02.2020
Svetlana Ceca Ražnatović zablistala je na svadbi svog sina Veljka Ražnatovića u zlatnoj haljini, koju je kreairala njena koleginica Marina Visković. "Moda je oduvek bila moja strast. Ja sam oduvek volela da kada snimam da ja radim sebi stajlinge… »
Evo koliko je koštala Cecina haljina koju je nosila na "svadbi decenije"!
Mondo 03.02.2020
Skupa ili ne baš? Skupa ili ne baš? Svetlana Ceca Ražnatović je na svadbi svoga sina Veljka Ražnatovića promenila nekoliko odevnih kombinacija, ali ona koja je najviše privukla pažnje je zlatna haljina. Pevačica je haljinu obukla na proslavi… »
Vesti dana »

Šta je zvučni top i koje su posledice po zdravlje ljudi: Demantovana upotreba u Srbiji
Mondo pre 9 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 44 minutajoš 197 povezanih

Bravo basketaši - Milivojević vodio Srbiju do zlata, Holandija pala u Bangkoku!
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane