Povezane vesti
Iskrena: "Udaja za francuskog milijardera mi je promenila život!"
Mondo 03.02.2020
Selma Hajek otkriva kakve je greške pravila u ljubavi dok nije upoznala svog princa! Selma Hajek otkriva kakve je greške pravila u ljubavi dok nije upoznala svog princa! Glumica već duže vreme uživa u braku sa francuskim milijarderom, a otkrila je da joj… »
Vatrena glumica je birala pogrešne i upoznala je milijardera. Tek se razveo, ali to ih nije sprečilo: "Promenio je ceo moj…
Blic 03.02.2020
Slavna zavodnica uživa u braku sa francuskim milijarderom, a kako kaže, čitav život joj se promenio te noći u Italiji kada su noć proveli u razgovoru. Prelepa Selma Hajek tvrdi da je imala puno pogrešnih izbora dok nije upoznala onog pravog. - Bila sam… »
Vesti dana »
Sutra malo manje toplo u Novom Sadu i moguća je slabija kliša
Radio 021 pre 14 minutajoš 43 povezane
Vučić predsedniku ukrajinske Rade: Teško ćemo se složiti da je Staljin, a ne Hitler vrhovno zlo
Sputnik pre 54 minutajoš 21 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Više javno tužilaštvo u Beogradu: Spisi predmeta protiv Milića nisu prosleđeni Prvom osnovnom tužilaštvu
NIN pre 29 minutajoš 21 povezana
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih